Belangrijk nieuwsbericht omtrent het Coronavirus (COVID-19)

Ons kantoor blijft geopend, maar wij nemen onderstaande maatregelen

Beste klant,

Vanaf heden (16 maart 2020) zijn in Nederland nieuwe en strengere maatregelen van kracht om het besmettingsgevaar van het Coronavirus (COVID-19) in te dammen. Pure Lease volgt de ontwikkelingen omtrent het Coronavirus op de voet. Ook wij zullen onze werkwijze en normale gebruiken per direct aanpassen om voor zowel onze medewerkers als u, onze klanten, een veilige omgeving te behouden.

Ons kantoor in Alkmaar blijft in deze situatie gewoon geopend. U kunt onze leaseadviseurs bereiken op het volgende telefoonnummer waar ze u graag te woord staan: 072 – 567 1336. Op dit telefoonnummer kunt u ons ook bereiken middels Whatsapp.

Welke hygiëne maatregelen passen wij toe?

  • Wij schudden tijdelijk geen hand meer met u
  • Wij houden gepaste afstand als wij met u in gesprek zijn
  • Wij volgen strikt de protocollen omtrent het handen wassen op
  • Wij beschikken over extra zeep, desinfecterende middelen en handdoeken voor eenmalig gebruik en zullen dit onder andere gebruiken bij stuurwiel, sleutel en andere ‘high touch’ gebieden na ontvangst en voor afgifte van uw auto
  • Wij voeren extra schoonmaakrondes uit in de ‘high touch’ gebieden

Zoals gezegd blijft onze dienstverlening volledig operationeel. Wij helpen u graag verder via onze (online) kanalen zoals telefoon en e-mail, Whatsapp, social messaging (LinkedIn) en Skype/Facetime. Neem gerust contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.