Pech onderweg

Er is hulp onderweg

In het geval van pech, kunt u altijd rekenen op de mobiliteit diensten van uw automerk. Zo wordt u bijvoorbeeld in het geval van een lekke band, altijd weer op weg geholpen.

Bekijk alle contactgegevens direct in ons berijders-boekje op pagina 10.

Schade melden

Wij helpen u stap voor stap

Schade aan uw auto is vervelend, maar soms helaas onvermijdelijk. Om de schade zo goed mogelijk voor u te kunnen afwikkelen, dient u deze binnen 48 uur te melden bij Pure Lease. Wanneer u bij een ongeval betrokken raakt en/of is er schade aan uw eigen auto of de auto en/of eigendommen van de tegenpartij, handel dan als volgt:

  • Zorg ervoor dat alle betrokkenen in veiligheid worden gebracht.
  • Vul samen met de tegenpartij ter plaatse de voorkant van een Schade Aangifte Formulier in en onderteken allebei het formulier. Werkt de tegenpartij niet mee, noteer dan op z’n minst kenteken, autotype en zo mogelijk polisnummer en verzekeringsmaatschappij van de tegenpartij. Indien er discussie ontstaat bij het invullen van het formulier, adviseren wij u de hulp van de politie in te roepen en/of foto’s te maken van de situatie.
    Wanneer er getuigen zijn (passagiers zijn ook getuigen), noteer dan de naam en contactgegevens van deze personen op het formulier. Vul zelf de achterzijde van het formulier in en zet hier ook uw handtekening onder en stuur het formulier vervolgens op naar Pure Lease B.V., Robbenkoog 6, 1822 BB Daarnaast verzoeken wij u vriendelijk de schade tevens telefonisch bij Pure Lease te melden op telefoonnummer 072-567 13 36. U kunt het Schade Aangifte Formulier ook inscannen en mailen naar [email protected]. Indien u de mogelijkheid heeft, kunt u tevens foto’s van de schade meesturen. Wij adviseren u een kopie van de voor- en de achterzijde van het Schade Aangifte Formulier te maken en deze zorgvuldig te bewaren.

Stuur het formulier naar:

Pure Lease B.V.
Robbenkoog 6
1822 BB Alkmaar

Of scan deze in en mail het naar:

[email protected]