Scherpe tarieven op populair aanbod

Lease aanbiedingen

Lynk& Co 01 leasen

Profiteer van onweerstaanbare lease aanbiedingen

Profiteren van een van onze tijdelijke acties? Extra scherpe tarieven op populaire modellen: onze lease aanbiedingen. Staat jouw deal er niet tussen? We gaan graag voor je aan de slag!

Vraag je offerte aan en profiteer!

Lynk&Co 01 lease deal

Een plug-in hybride die werkelijk alle wensen afvinkt op het gebied van technologie, efficiëntie, luxe en duurzaamheid.

Lynk&Co 01 leasen

Volvo EX30 lease deal

De Volvo EX30. De nieuwste, meest compacte Volvo SUV ooit. Een elektrische range van 344 tot aan 480km.

Volvo EX30 lease deal

Volvo V60 lease deal

De Volvo V60 is een multifunctionele auto. Met zijn strakke lijnen, krachtige prestaties en ruimte, is de Volvo V60 de perfecte auto voor iedereen die op zoek is naar een veilige en comfortabele zakelijke lease auto.

Volvo XC40 Recharge lease deal

Via onze partner Volvo Ton van Kuyk leveren wij een volledig elektrische XC40 met een verlaagde fiscale waarde. De XC40 Pure Electric Essential kent een fiscale waarde vanaf € 44.830,- en is daarmee zeer aantrekkelijk geprijsd.

Lease aanbiedingen – Jouw persoonlijke voorstel

Vraag eenvoudig jouw vrijblijvende voorstel aan en ontvang snel een op maat gemaakte offerte. Na ontvangst van je aanvraag gaan onze lease experts direct voor je aan de slag. 

Onze lease offertes zijn altijd vrijblijvend en volledig op jouw wensen afgestemd. Na akkoord gaan we aan de slag met de administratieve afhandeling, zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is: het succes van jouw bedrijf.