Waar leasing echt werkt

Bedrijfswagen leasen

Bedrijfswagen leasen

Bedrijfswagen leasen

De nieuwste bedrijfswagen leasen voor zakelijk gebruik? Pure Lease is een actieve leverancier op het gebied van bedrijfswagens. Het leasen van dit soort grijs kenteken auto’s is een specialistisch onderdeel. Zo hoeft er bijvoorbeeld geen rekening te worden gehouden met BPM wanneer de auto zakelijk wordt gebruikt.

Wij leveren alle typen grijs kenteken auto’s van alle merken en hebben ervaring met het leveren en beheren van één tot meerdere bedrijfswagens.

Jouw bedrijfswagen via Pure Lease?

 • Looptijden van 1 tot 5 jaar
 • Veel ervaring in het bedrijfswagen segment
 • Volledig op jouw wensen afgestemd
 • Ook elektrische bedrijfswagens
bedrijfswagen leasen

Voor iedereen een passende oplossing

Er zijn talloze autofabrikanten die één of meerdere bedrijfswagens in het assortiment hebben, waardoor het aanbod inmiddels zeer groot is. De vraag is dus niet meer óf er een passende bedrijfsauto voor je is, maar welke bedrijfswagen het beste bij je past. Op basis van je persoonlijke wensen- en eisenpakket kunnen wij je helpen met het vinden van de juiste match.

De elektrische bedrijfswagen

In eerste instantie leek een goede elektrische bestelbus nog een verre toekomstdroom. De eerste elektrische accu’s waren nauwelijks in staat om een flinke actieradius te garanderen, laat staan met een volgeladen bus. De capaciteit van de gemiddelde elektrische accu is echter in korte tijd enorm toegenomen. Hierdoor komen er nu steeds meer elektrisch aangedreven bestelbussen op de markt. Gemiddeld hebben ze een actieradius tussen de 200 en 350 kilometer.

een elektrische bedrijfswagen leasen

Welke leasevorm past bij het leasen van een elektrische bedrijfswagen?

Het is niet alleen het kiezen van de juiste auto dat belangrijk is; ook de juiste leasevorm moet bewust gekozen worden. Elke zakelijke leasevorm heeft zijn eigen voordelen en mate van flexibiliteit. Om te bepalen welke het beste bij jou past, moeten we opnieuw het antwoord op een aantal vragen vaststellen:

 • Wat voor soort bedrijf heb je?
 • Vind je het geen probleem om zelf dingen te regelen of wil je volledig ontzorgd worden?
 • Wil je voor een korte of langere periode leasen?

Op basis van de antwoorden helpen we je graag bij het vaststellen van de juiste zakelijke leasevorm zodat jij klaar bent om je bedrijfswagen te gaan leasen.

Bedrijfswagen leasen

Kiezen op basis van behoefte en mogelijkheden 

Voorafgaand aan het leasen van een elektrische bedrijfswagen moet je jezelf altijd eerst een aantal vragen stellen:

 • Hoeveel kilometer moet de wagen kunnen rijden zonder tussentijds te hoeven opladen?
 • Moet de wagen ook een x aantal kilo aan goederen kunnen vervoeren?
 • Hoeveel tijd mag het opladen gemiddeld kosten om geen negatieve invloed op je marges te hebben?
 • Is de infrastructuur van je bedrijf ingericht op het plaatsen van laadpalen?
 • Zijn er andere specifieke eisen of wensen die invloed hebben op je keuze?

Zodra je een inventarisatie hebt gemaakt van je behoeften en benodigdheden, kunnen wij je helpen met het filteren van het aanbod. Binnen no-time hebben we een selectie voor je gemaakt van elektrische bedrijfswagens die perfect bij jou en je bedrijf passen.

Profiteer van scherpe voorraad-deals

Vorige
Volgende

Lynk & Co 01 1.5

 • Weinig KM
 • 2024
 • 10 km
 • Automaat
 • Hybride Benzine
€ 599 p.m.
Lynk & Co 01 1.5
Alle voorraad-deals
 • Flexibele contracten vanaf 6 maanden
 • Ruime keuze uit voorraad leverbaar
Behoefte aan een lease-expert die een mobiliteitsplan voor je maakt? Vraag onze adviseurs!

Waarom leasen bij Pure Lease?

Ondernemers beoordelen ons met een 9.6

Bekijk reviews Lees alle beoordelingen

Een persoonlijke klik

Via een kennis van mij ben ik in contact gekomen met Pure Lease. De persoonlijke klik was er direct. Pure Lease wil niet alleen handel slijten, maar vraagt goed door om écht goed inzicht te krijgen in jouw mobiliteitsvraag. Pure Lease voelt voor ons als een échte partner op het gebied van mobiliteit. De samenwerking levert ons rust, helderheid en verbeterde mobiliteit op. We worden volledig ontzorgd, waardoor we tijd en kosten besparen. Hierdoor kunnen wij ons volledig richten op onze core business. Ze doen niet aan lange contracten, maar communiceren alles op heldere en overzichtelijke wijze. Daar kunnen veel bedrijven wat van leren!
Meer

Een lokale speler

We waren op zoek naar een lokale speler en via een van onze partners zijn we in aanraking gekomen met Pure Lease. We hebben ze vergeleken met andere leasemaatschappijen, maar Pure Lease sloot het beste aan op onze wensen. Het lokale karakter van Pure Lease en de korte lijnen vinden wij erg prettig. We hebben een vast aanspreekpunt, waardoor we gemakkelijk en snel contact kunnen leggen. Dit heeft ertoe geleid dat ze 80% van ons wagenpark hebben geleverd. Zeker een aanrader!
Meer

Flexibel & oplossingsgericht

Op aanraden van Volvo, werd de oplossing al in 2007 gevonden bij Pure Lease. Flexibel, oplossingsgericht, klantgericht en een fantastische hulp bij (buitenlandse) pechgevallen, hebben geleid tot de al jarenlange samenwerking. Veel leasemaatschappijen pretenderen de goedkoopste, de beste en de snelste te zijn, maar in de praktijk zijn er vaak problemen met vervangend vervoer, kwaliteit van de banden en een tijdige wissel daarvan, service, bijkomende kosten en een afstandelijke benadering. Hier bewijst zich de toegevoegde waarde van Pure Lease. Korte lijnen, men kent de klanten persoonlijk en werkt oplossingsgericht. Het is dan ook niet voor niets dat we na al die jaren nog steeds zo tevreden zijn!
Meer

Warm, kundig & professioneel

Een aantal jaar geleden zijn wij door toeval bij Pure Lease terecht gekomen. Er werd goed naar onze wensen geluisterd en fijn advies gegeven over ons wagenpark. Het contact met onze vaste accountmanager is betrouwbaar, warm, kundig en professioneel. Pure Lease slaagt erin om de klant voorop te stellen en mee te denken in de wensen van ons als klant. Daarnaast worden wij voldoende geadviseerd, ook over de mogelijkheden in de toekomst. Wij zijn een zeer tevreden klant!
Meer

Belangrijk voor Wij Zijn BROER

Pure Lease is voor Wij zijn BROER! belangrijk geweest in de opbouw. In de zoektocht naar een leasemaatschappij die open stond om ons te ontvangen zijn wij Pure Lease tegen gekomen. De gesprekken verliepen soepel en mensgericht. De flexibiliteit en het meedenken in de kosten heeft bijgedragen aan het bouwen van een gezonde organisatie. Ik ben blij dat wij al 7 jaar samenwerken met Pure Lease.
Meer

Persoonlijk

Het persoonlijk contact en de snelle service is voor mij de reden dat wij leasen bij Pure Lease. Zij denken mee in het vinden van een passend aanbod en zijn flexibel. Een echte aanrader als je opzoek bent naar een betrouwbare en professionele leasepartner.
Meer

Gestroomlijnd

Op aanraden van een collega kozen wij voor Pure Lease. De gestroomlijnde samenwerking en snelle calculatie bevielen goed. Nu zijn we nog steeds tevreden partner met meer dan 15 bedrijfswagens!

Goede prijs en korte lijnen

Pure Lease is een goede keuze vanwege de goede prijs en korte lijnen. Het contact met één of twee personen is prettig. Zeker aan te raden, ook vanwege de samenwerking met Volvo dealer Ton van Kuyk.

Zo werkt leasen bij ons:

 • Vul het formulier in of bel voor het maken van een afspraak
 • Samen maken we de ideale keuzes voor jouw situatie
 • Wij regelen de administratie en bestellen je nieuwe auto
 • Even geduld en je kunt gaan genieten!

Vragen? Stel ze aan één van onze lease-experts

Bel 072 – 567 13 36 of stuur een WhatsApp bericht. Of mail naar [email protected].

Afspraak inplannen