Reviews – Hier zijn wij trots op!

Klanten aan het woord

Het persoonlijk contact en de snelle service is voor mij de reden dat wij leasen bij Pure Lease. Zij denken mee in het vinden van een passend aanbod en zijn flexibel. Een echte aanrader als je opzoek bent naar een betrouwbare en professionele leasepartner.

Wij hadden al goede ervaringen met Volvo-dealer Ton van Kuyk, dus toen we zochten naar een leasemaatschappij, was de keuze voor Pure Lease (partner van Ton van Kuyk) snel gemaakt. We hebben met één of twee personen binnen Pure Lease contact via de mail of telefoon en dat ervaren wij als prettig. Vanwege de korte lijntjes en de goede prijs, zou ik Pure Lease dan ook zeker aanraden.

Op aanraden van Volvo, werd de oplossing al in 2007 gevonden bij Pure Lease. Flexibel, oplossingsgericht, klantgericht en een fantastische hulp bij (buitenlandse) pechgevallen, hebben geleid tot de al jarenlange samenwerking.

Veel leasemaatschappijen pretenderen de goedkoopste, de beste en de snelste te zijn, maar in de praktijk zijn er vaak problemen met vervangend vervoer, kwaliteit van de banden en een tijdige wissel daarvan, service, bijkomende kosten en een afstandelijke benadering. Hier bewijst zich de toegevoegde waarde van Pure Lease. Korte lijnen, men kent de klanten persoonlijk en werkt oplossingsgericht. Het is dan ook niet voor niets dat we na al die jaren nog steeds zo tevreden zijn!

Op aanraden van een collega kwam ik in contact met Pure Lease. Met hun goede visie over het wagenpark hebben ze mij overtuigd. Dit besluit is ontzettend goed bevallen en wij zijn nog steeds tevreden partner bij Pure Lease. Op basis van de wensen van de bestuurder selecteren wij een geschikte bedrijfsauto. Vervolgens vragen we een calculatie op bij Pure Lease en dat is altijd binnen enkele uren geleverd.

Het 1-op-1 contact verliep vanaf het eerste moment goed. Pure Lease geeft openheid van zaken en heeft een hoge handelingssnelheid. Deze gestroomlijnde samenwerking heeft inmiddels dan ook geresulteerd in meer dan 15 bedrijfswagens.

We waren op zoek naar een lokale speler en via een van onze partners zijn we in aanraking gekomen met Pure Lease. We hebben ze vergeleken met andere leasemaatschappijen, maar Pure Lease sloot het beste aan op onze wensen.

Het lokale karakter van Pure Lease en de korte lijnen vinden wij erg prettig. We hebben een vast aanspreekpunt, waardoor we gemakkelijk en snel contact kunnen leggen. Dit heeft ertoe geleid dat ze 80% van ons wagenpark hebben geleverd. Zeker een aanrader!

Via een kennis van mij ben ik in contact gekomen met Pure Lease. De persoonlijke klik was er direct. Pure Lease wil niet alleen handel slijten, maar vraagt goed door om écht goed inzicht te krijgen in jouw mobiliteitsvraag.

Pure Lease voelt voor ons als een échte partner op het gebied van mobiliteit. De samenwerking levert ons rust, helderheid en verbeterde mobiliteit op. We worden volledig ontzorgd, waardoor we tijd en kosten besparen. Hierdoor kunnen wij ons volledig richten op onze core business. Ze doen niet aan lange contracten, maar communiceren alles op heldere en overzichtelijke wijze. Daar kunnen veel bedrijven wat van leren!