Zakelijke lease vormen

Wil je zelf zakelijk een auto leasen? Maar weet je nog niet welke lease vorm het beste bij je situatie of die van je medewerkers past? Er zijn verschillende vormen van een ‘auto van de zaak’, waar we je graag over inlichten. Zo kun je zelf gemakkelijk bepalen welke vorm het beste bij jouw wensen past.

zakelijke lease

Kies een zakelijke lease vorm die bij je past

Full Operational Lease

Dit is de meest ontzorgende lease vorm. Je betaalt een vooraf vastgesteld leasetarief, waarin alle autokosten zoals onderhoud, afschrijving en rente opgenomen zijn.

Bedrijfswagen leasen

Wij zijn een actieve leverancier op het gebied van bedrijfswagens. Het leasen van dit soort grijs kenteken auto’s is een specialistisch onderdeel.

Occasion lease

Heb jij die prachtige occasion op het oog maar wil je hem leasen? We pakken dit met beide handen aan en zorgen dat jij je droomauto kunt leasen.

Lease voor starters en ZZP'ers

Ga jij als een raket en hoort daar alleen nog een leaseauto bij? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, van start tot finish. Velen gingen je al voor!

Shortlease

Wil je leasen maar niet vast zitten aan lange looptijden? Shortlease is de oplossing en een mooi startpunt voor een langdurige samenwerking tussen jou en Pure Lease.

Sale-and-leaseback

Wil je liquiditeit creëeren of het beheer van je zakelijke auto(s) uitbesteden? Wij kopen de auto(s) en brengen ze onder in een voor jou geschikte lease-oplossing.

Wat is inbegrepen bij in onze zakelijke lease vormen?

Bij elke leasevorm is de verzekering van de auto standaard volledig inbegrepen. Verder vallen diverse kostenposten onder de maandelijkse leasekosten. Denk hierbij aan:

  • Verzekering
  • Wegenbelasting
  • Reparatie
  • Onderhoud

Optioneel kun je daar een brandstofvoorschot en bijvoorbeelden winterbanden aan toevoegen.

zakelijke lease
Tip: lees ons blog over de verschillende lease vormen

Waarom verschillende zakelijke lease vormen?

Hoeveel kilometers rij je zakelijk per jaar? En voor hoeveel maanden of jaren wil je een leasecontract afsluiten? Al deze afwegingen bepalen de ideale lease vorm. Zo bieden we bij Pure Lease flexibele zakelijke lease vormen voor zowel personenauto’s als bedrijfswagens. Zakelijk shortleasen is ook mogelijk.

Heb je al meerdere leaseauto’s en zoek je een partner die dit aan kan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij beheren vloten van 1 tot tientallen auto’s. Wij groeien met je mee, samen gaan we vooruit.

Ben je zzp’er of starter? Geen zorgen, ook voor jou zijn er zakelijke lease mogelijkheden. Je bent flexibel in wat je kiest en alle mogelijkheden zijn helemaal op jouw wensen afgestemd. Zoals je leest, geen bedrijf is hetzelfde en kunnen er verschillende leasevormen interessant voor je zijn. Nick gaat graag met je in gesprek om je van een vrijblijvend advies te voorzien.

Voor zakelijke lease auto’s is het de vraag of je alleen de auto wenst of álle kosten in het maandbedrag wilt vastleggen. Let daarbij op je financiële situatie als je startende en/of zelfstandig ondernemer bent. De leasevormen zijn bedoeld om zo goed mogelijk op de situatie aan te sluiten.

zakelijke lease