Creëert extra middelen

Sale and leaseback

sale and leaseback

Sale and leaseback

Bij Sale and Leaseback verkoop je je eigen auto aan de Pure Lease en lease je deze vervolgens weer terug. Wij worden de juridische eigenaar van de auto, waardoor jij zorgeloos kunt blijven rijden. Deze aanpak is handig als je extra ruimte op uw bedrijfsbalans nodig heeft. Bovendien draag je operationele risico’s en zorgen aan ons over.

Lease bij Pure Lease, investeer in je bedrijf

  • Wij dragen de operationele lasten van je auto
  • Jij creëert extra middelen om bijvoorbeeld te investeren
  • Je creëert zekerheid door het vaste maandbedrag wat je aan ons betaalt
  • Je profiteert van alle voordelen van Full Operational Lease

Hoe werkt het Sale and Leaseback?

Na de eerste kennismaking komen we bedrag overeen waarvoor we de auto van je overnemen. Hieruit volgt het maandbedrag voor de leasekosten o.b.v. Full Operational Lease.

Nadat de administratie in orde is gemaakt is de constructie compleet en wordt het overeengekomen bedrag aan je overmaakt zodat jij je weer kunt richten op je onderneming.

Zo helpt Pure Lease ondernemers die vooruit willen.

Verminder je financiële risico's

Het leasen van een auto via een sale-and-lease-back constructie biedt meerdere voordelen voor jou als ondernemer. Je krijgt direct beschikking over extra werkkapitaal en kunt zorgeloos blijven rijden in de auto die je gewend bent.

Tegelijkertijd verbetert je je liquiditeitspositie en hou je meer tijd over om aan je bedrijf te besteden.

sale and leaseback
Over Pure Lease
Wil je alle ins en outs van leasing doornemen?

Waarom leasen bij Pure Lease?

Ondernemers beoordelen ons met een 9.6

Bekijk reviews Lees alle beoordelingen

Een persoonlijke klik

Via een kennis van mij ben ik in contact gekomen met Pure Lease. De persoonlijke klik was er direct. Pure Lease wil niet alleen handel slijten, maar vraagt goed door om écht goed inzicht te krijgen in jouw mobiliteitsvraag. Pure Lease voelt voor ons als een échte partner op het gebied van mobiliteit. De samenwerking levert ons rust, helderheid en verbeterde mobiliteit op. We worden volledig ontzorgd, waardoor we tijd en kosten besparen. Hierdoor kunnen wij ons volledig richten op onze core business. Ze doen niet aan lange contracten, maar communiceren alles op heldere en overzichtelijke wijze. Daar kunnen veel bedrijven wat van leren!
Meer

Een lokale speler

We waren op zoek naar een lokale speler en via een van onze partners zijn we in aanraking gekomen met Pure Lease. We hebben ze vergeleken met andere leasemaatschappijen, maar Pure Lease sloot het beste aan op onze wensen. Het lokale karakter van Pure Lease en de korte lijnen vinden wij erg prettig. We hebben een vast aanspreekpunt, waardoor we gemakkelijk en snel contact kunnen leggen. Dit heeft ertoe geleid dat ze 80% van ons wagenpark hebben geleverd. Zeker een aanrader!
Meer

Flexibel & oplossingsgericht

Op aanraden van Volvo, werd de oplossing al in 2007 gevonden bij Pure Lease. Flexibel, oplossingsgericht, klantgericht en een fantastische hulp bij (buitenlandse) pechgevallen, hebben geleid tot de al jarenlange samenwerking. Veel leasemaatschappijen pretenderen de goedkoopste, de beste en de snelste te zijn, maar in de praktijk zijn er vaak problemen met vervangend vervoer, kwaliteit van de banden en een tijdige wissel daarvan, service, bijkomende kosten en een afstandelijke benadering. Hier bewijst zich de toegevoegde waarde van Pure Lease. Korte lijnen, men kent de klanten persoonlijk en werkt oplossingsgericht. Het is dan ook niet voor niets dat we na al die jaren nog steeds zo tevreden zijn!
Meer

Warm, kundig & professioneel

Een aantal jaar geleden zijn wij door toeval bij Pure Lease terecht gekomen. Er werd goed naar onze wensen geluisterd en fijn advies gegeven over ons wagenpark. Het contact met onze vaste accountmanager is betrouwbaar, warm, kundig en professioneel. Pure Lease slaagt erin om de klant voorop te stellen en mee te denken in de wensen van ons als klant. Daarnaast worden wij voldoende geadviseerd, ook over de mogelijkheden in de toekomst. Wij zijn een zeer tevreden klant!
Meer

Belangrijk voor Wij Zijn BROER

Pure Lease is voor Wij zijn BROER! belangrijk geweest in de opbouw. In de zoektocht naar een leasemaatschappij die open stond om ons te ontvangen zijn wij Pure Lease tegen gekomen. De gesprekken verliepen soepel en mensgericht. De flexibiliteit en het meedenken in de kosten heeft bijgedragen aan het bouwen van een gezonde organisatie. Ik ben blij dat wij al 7 jaar samenwerken met Pure Lease.
Meer

Persoonlijk

Het persoonlijk contact en de snelle service is voor mij de reden dat wij leasen bij Pure Lease. Zij denken mee in het vinden van een passend aanbod en zijn flexibel. Een echte aanrader als je opzoek bent naar een betrouwbare en professionele leasepartner.
Meer

Gestroomlijnd

Op aanraden van een collega kozen wij voor Pure Lease. De gestroomlijnde samenwerking en snelle calculatie bevielen goed. Nu zijn we nog steeds tevreden partner met meer dan 15 bedrijfswagens!

Goede prijs en korte lijnen

Pure Lease is een goede keuze vanwege de goede prijs en korte lijnen. Het contact met één of twee personen is prettig. Zeker aan te raden, ook vanwege de samenwerking met Volvo dealer Ton van Kuyk.

Zo werkt leasen bij ons:

  • Vul het formulier in of bel voor het maken van een afspraak
  • Samen maken we de ideale keuzes voor jouw situatie
  • Wij regelen de administratie en bestellen je nieuwe auto
  • Even geduld en je kunt gaan genieten!

Vragen? Stel ze aan één van onze lease-experts

Bel 072 – 567 13 36 of stuur een WhatsApp bericht. Of mail naar [email protected].

Afspraak inplannen