Prinsjesdag 2024 Belastingplan 2024

Prinsjesdag 2023 en Belastingplan 2024

Prinsjesdag 2023. In dit blog houden we je op de hoogte van alle relevante wijzigingen die betrekking hebben op de automotive sector.
kosten laadpaal thuis

Kosten voor een laadpaal thuis

Hoeveel kost het eigenlijk om een laadpaal voor je elektrische auto bij jou thuis te laten installeren en hoe gaat dat in zijn werk? Lees het hier.
Elektrische bedrijfswagen leasen

Een elektrische bedrijfswagen leasen

Twijfel je nog of elektrisch rijden wel iets is voor jouw bedrijf? Met de juiste elektrische bedrijfswagen én het juiste leasecontract wel.
Zakelijk leasen ZZp'er

Zakelijk leasen als zzp’er? Ontdek alle opties

Overweeg je zakelijk te leasen als zzp’er? Er zijn verschillende zakelijke leasevormen. Wij helpen je de leasevorm kiezen die past bij jouw bedrijf.
Short lease elektrische auto - Pure Lease

Short lease van elektrische auto’s

Elektrisch rijden met een shortlease contract brengt voordelen met zich mee. Wat maakt deze combinatie zo aantrekkelijk? Je leest het hier!
Voordeel elektrische auto - Pure Lease

Wat is het voordeel van een elektrische auto voor jouw bedrijf?

De transitie naar een duurzame toekomst is dus in volle gang, maar wat zijn de voordelen van een elektrische auto voor jouw bedrijf? In deze blog vertellen we je over alle voordelen van zakelijk elektrisch rijden.
de leasemarkt in 2022

De leasemarkt in 2022

Benieuwd naar de meest populaire leaseauto van 2022? De markt in flink in beweging met een aantal opvallende nieuwkomers. Lees snel verder!
een xc40 in de sneeuw

7 tips om uw auto winterklaar te maken!

Bespaar tijd en ga veilig op weg met onze 7 tips. Maak uw auto winterklaar en bereid uzelf voor op de koude winterdagen. Krabben is verleden tijd!
De 2023 Polestar 3

De nieuwste EV’s leasen in 2023

Maar om welke modellen gaat het? En wat zijn de verschillen? Wij hebben een top 3 opgesteld van onze favoriete modellen.
veranderingen prinsjesdag 2022

Prinsjesdag 2022, wat verandert er voor automotive?

Er worden in de begroting ook een aantal zaken benoemd die belangrijk zijn voor de automotive branche. Wil u hier meer over weten, en weten welk effect dit heeft op de branche in 2023 (en daarna)? Lees dan snel verder!