zakelijk leasen Alkmaar

Zakelijk leasen: hoe werkt het precies? Ontdek in deze blog hoe u in 3 stappen een zakelijke auto leaset en waar u op moet letten.

Welke zakelijke leasevorm

Benieuwd welke leasevorm het beste aansluit bij uw specifieke wensen? Ontdek de verschillen tussen de 4 leasevormen en vind de beste match! Lees meer.

Waarom zakelijk leasen

Wat zijn de redenen om zakelijk te leasen, in tegenstelling tot het kopen van een auto? In dit blog leest u 5 grote voordelen van zakelijk leasen!

Polestar 3 leasen

In 2021 hebben we reeds kennis gemaakt met een aantal inmiddels populaire EV’s. Zit jouw ideale auto daar niet bij? 2022 kan daar verandering in brengen. We nemen je mee langs een aantal nieuwkomers!

Prinsjesdag

Op Prinsjesdag 2020 presenteerde Koning Willem-Alexander en het Kabinet traditiegetrouw de begrotingen en fiscale wetsvoorstellen voor 2021. Hieronder vatten we voor jou als zakelijke automobilist de belangrijkste belastingmaatregelen voor 2021 samen.

Autobezitters hebben vaak geen enkel idee wat voor eindeloze datastroom uit hun auto komt en wat voor gevolgen dit kan hebben. Bijna alles wat u vandaag de dag in uw voertuig doet, wordt of kan gemonitord worden: waar u hebt gereden, welk radiostation u luistert en hoe uw stoel is ingesteld.

elektrische auto's 2020

Afgelopen jaar zijn veel leaserijders overgestapt naar een elektrische auto. In 2020 willen de fabrikanten ook particuliere rijders overhalen om over te stappen. Op de planning van 2020 staat meer én betaalbaarder aanbod in verschillende categorieën.

Tesla Model 3 Pure Lease

Het zakelijk rijden van een elektrische auto is fiscaal aantrekkelijk, vooral door het lagere bijtellingspercentage dat geldt bij privé-gebruik. Toch aarzelen velen om de overstap te maken: is elektrisch rijden voor mij wel haalbaar en praktisch?

Blog 1

De winter staat weer voor de deur en de temperatuur daalt alweer flink. Een goed moment om u wat bij te brengen over banden. Wat hebben ze voor nut, wat zijn de verschillen tussen zomer- en winterbanden en waar moet je rekening mee houden?