Voor ondernemers die vooruit willen

Over Pure Lease

Pure Lease
Afspraak maken

Over Pure Lease. Dé Alkmaarse specialist in Operational Lease. Bij ons ben je voor operational- en shortlease aan het juiste adres. Hierbij staan persoonlijk contact, deskundig advies en flexibiliteit centraal. Wij zijn onderdeel van de Volvo Ton van Kuyk Groep maar leveren alle merken en modellen van zowel personenauto’s als bedrijfswagens.

Pure Lease is opgericht in 2007. Een compact team van deskundige autoliefhebbers begeleidde de eerste klanten van offerte tot aan levering.

In eerste instantie bestond ons wagenpark voornamelijk uit Volvo’s doordat relaties van Volvo Ton van Kuyk voor het full service aspect gekozen hebben, alles onder één dak.

2023

Na de start met de eerste Volvo’s die via ons geleverd werden zijn we inmiddels een volwaardig partner in leasing. Met een mix van allerlei merken, van zowel personen- als bedrijfswagens die we dagelijks met passie beheren voor onze relaties.

Onze relaties kiezen voor deskundig advies en persoonlijk contact. Daarnaast zijn onze relaties vrij om te kiezen waar ze voor zaken als onderhoud en reparaties terecht naartoe gaan, zolang dit maar een officieel merkdealer is. Kwaliteit bovenaan.

  • Leasing van alle merken personen- en bedrijfswagens
  • Altijd een vast aanspreekpunt
  • Vrij dealerkeuze voor onderhoud en reparaties
Benieuwd naar de mening van onze relaties?
over pure lease

Pure Lease. Voor ondernemers die vooruit willen.

  • Jij bepaalt de koers, onderweg naar de horizon: jouw ondernemersdoel
  • Wij zorgen voor de zorgeloze kilometers.
  • Samen op weg naar jouw ondernemersdoel. Met ons ga je vooruit.
Kennis maken? We drinken graag een kop koffie met je.

Het team van Pure Lease

Kom ook werken bij Pure Lease! We zijn een gezellig en professioneel team van lease-experts

Wij zijn onderdeel van de Ton van Kuyk groep

Pure Lease

Dé Alkmaarse specialist in Operational Lease. Bij ons ben je voor operational- en shortlease aan het juiste adres. Hierbij staan persoonlijk contact, deskundig advies en flexibiliteit centraal. Wij zijn onderdeel van de Volvo Ton van Kuyk Groep maar leveren alle merken en modellen van zowel personenauto’s als bedrijfswagens.

Volvo Ton Van Kuyk

Ton van Kuyk (TVK) is al meer dan 25 jaar dé Volvo-dealer in Noord-Holland voor nieuwe Volvo’s, Volvo occasions, Volvo Erkend Schadeherstel én onderhoud in onze VPS gecertificeerde werkplaatsen. Je vindt onze dealervestigingen in Alkmaar, Beverwijk, Hoorn en Purmerend.

Bosch Car Service

Bosch Car Service Van Kuyk is hét universele autobedrijf in Schagen. Je kunt altijd kiezen uit nieuwe en (jong) gebruikte auto’s gepresenteerd in onze showroom. Ook profiteren jij en je auto van een moderne werkplaats met vriendelijke tarieven en kennis van alle merken.

Waarom leasen bij Pure Lease?

Ondernemers beoordelen ons met een 9.6

Bekijk reviews Lees alle beoordelingen

Een persoonlijke klik

Via een kennis van mij ben ik in contact gekomen met Pure Lease. De persoonlijke klik was er direct. Pure Lease wil niet alleen handel slijten, maar vraagt goed door om écht goed inzicht te krijgen in jouw mobiliteitsvraag. Pure Lease voelt voor ons als een échte partner op het gebied van mobiliteit. De samenwerking levert ons rust, helderheid en verbeterde mobiliteit op. We worden volledig ontzorgd, waardoor we tijd en kosten besparen. Hierdoor kunnen wij ons volledig richten op onze core business. Ze doen niet aan lange contracten, maar communiceren alles op heldere en overzichtelijke wijze. Daar kunnen veel bedrijven wat van leren!
Meer

Een lokale speler

We waren op zoek naar een lokale speler en via een van onze partners zijn we in aanraking gekomen met Pure Lease. We hebben ze vergeleken met andere leasemaatschappijen, maar Pure Lease sloot het beste aan op onze wensen. Het lokale karakter van Pure Lease en de korte lijnen vinden wij erg prettig. We hebben een vast aanspreekpunt, waardoor we gemakkelijk en snel contact kunnen leggen. Dit heeft ertoe geleid dat ze 80% van ons wagenpark hebben geleverd. Zeker een aanrader!
Meer

Flexibel & oplossingsgericht

Op aanraden van Volvo, werd de oplossing al in 2007 gevonden bij Pure Lease. Flexibel, oplossingsgericht, klantgericht en een fantastische hulp bij (buitenlandse) pechgevallen, hebben geleid tot de al jarenlange samenwerking. Veel leasemaatschappijen pretenderen de goedkoopste, de beste en de snelste te zijn, maar in de praktijk zijn er vaak problemen met vervangend vervoer, kwaliteit van de banden en een tijdige wissel daarvan, service, bijkomende kosten en een afstandelijke benadering. Hier bewijst zich de toegevoegde waarde van Pure Lease. Korte lijnen, men kent de klanten persoonlijk en werkt oplossingsgericht. Het is dan ook niet voor niets dat we na al die jaren nog steeds zo tevreden zijn!
Meer

Warm, kundig & professioneel

Een aantal jaar geleden zijn wij door toeval bij Pure Lease terecht gekomen. Er werd goed naar onze wensen geluisterd en fijn advies gegeven over ons wagenpark. Het contact met onze vaste accountmanager is betrouwbaar, warm, kundig en professioneel. Pure Lease slaagt erin om de klant voorop te stellen en mee te denken in de wensen van ons als klant. Daarnaast worden wij voldoende geadviseerd, ook over de mogelijkheden in de toekomst. Wij zijn een zeer tevreden klant!
Meer

Belangrijk voor Wij Zijn BROER

Pure Lease is voor Wij zijn BROER! belangrijk geweest in de opbouw. In de zoektocht naar een leasemaatschappij die open stond om ons te ontvangen zijn wij Pure Lease tegen gekomen. De gesprekken verliepen soepel en mensgericht. De flexibiliteit en het meedenken in de kosten heeft bijgedragen aan het bouwen van een gezonde organisatie. Ik ben blij dat wij al 7 jaar samenwerken met Pure Lease.
Meer

Persoonlijk

Het persoonlijk contact en de snelle service is voor mij de reden dat wij leasen bij Pure Lease. Zij denken mee in het vinden van een passend aanbod en zijn flexibel. Een echte aanrader als je opzoek bent naar een betrouwbare en professionele leasepartner.
Meer

Gestroomlijnd

Op aanraden van een collega kozen wij voor Pure Lease. De gestroomlijnde samenwerking en snelle calculatie bevielen goed. Nu zijn we nog steeds tevreden partner met meer dan 15 bedrijfswagens!

Goede prijs en korte lijnen

Pure Lease is een goede keuze vanwege de goede prijs en korte lijnen. Het contact met één of twee personen is prettig. Zeker aan te raden, ook vanwege de samenwerking met Volvo dealer Ton van Kuyk.