Leasen vanaf € 530 p.m.

De onlangs vernieuwde Kia Niro EV is populair, nu nog ruimer en geavanceerder. Ontdek waarom je de Kia Niro EV moet leasen.

De highlights van de Kia Niro EV zijn een gewaagd design, slimme innovaties en de keuze voor een 100% elektrische versie.

De Kia Niro EV is een interessante auto om te leasen. Niet alleen door de voordelige tarieven maar ook door zijn design. Een laadpoort aan de voorzijde, een op efficiency gebaseerde C-stijl en een range van 460km.

Motoren

Het kiezen van de juiste Kia Niro is erg overzichtelijk. Je kiest uit twee uitvoeringen die altijd voorzien van een 204pk sterke elektromotor.

Je kunt de Kia Niro EV DC snelladen tot 72kW. Op die manier zit je snel weer op 80% acculading en verlies je weinig tijd.

 • WLTP range tot 460km
 • Snel opladen
 • Twee interessante actie modellen

Kia Business Approved

Door je Kia Niro EV te leasen in de Dynamic Line actie uitvoering ben je verzekerd van de belangrijkste opties tegen een lage fiscale waarde. Win win.

Highlights van deze uitvoeringen zijn o.a. geavanceerde veiligheidssystemen als Autonome Rijbaanvolgassistentie, een achteruitrijcamera, adaptieve cruise control, Android Auto en Apple CarPlay. In onderstaand overzicht lees je meer over de meest aantrekkelijke uitvoeringen van de Kia Niro EV.

Kia Niro EV leasen?

Overweeg jij de Kia Niro EV? Wij snappen je volledig en helpen je graag aan een op maat gemaakt voorstel. Natuurlijk doen we er alles aan om de levering zo snel en soepel mogelijk te laten verlopen via onze leverancier. Kies je liever zelf je dealer? Dat kan en mag! Bij Pure Lease is de berijder aan zet en heb je vrije dealerkeuze voor zowel de aanschaf als de after sales. Wij zijn er voor ondernemers die vooruit willen.

DynamicLine

Ready for business

 • Adaptive Cruise Control
 • Full map navigatie
 • Achteruitrijcamera
 • DAB+ radio

DynamicPlusLine

Alles van DynamicLine en o.a.;

 • Kruisend verkeerassistentie
 • Head-up displauy
 • Schuif-/kanteldak
 • Stoel- en stuurverwarming

ExecutiveLine

Alles van DynamicPlusLine en o.a.;

 • Harman Kardon Audio
 • Premium Lederlook bekleding
 • Elektrische voorstoelen
 • Stoelventilatie
Kia Niro EV leasen

Beschikbaar voor:

 • Full operational lease
 • Lease voor starters en ZZP'ers
zakelijke lease

Vragen? Stel ze aan één van onze lease-experts

Bel 072 – 567 13 36 of stuur een WhatsApp bericht. Of mail naar [email protected].

Afspraak inplannen

Waarom leasen bij Pure Lease?

Ondernemers beoordelen ons met een 9.6

Bekijk reviews Lees alle beoordelingen

Een persoonlijke klik

Via een kennis van mij ben ik in contact gekomen met Pure Lease. De persoonlijke klik was er direct. Pure Lease wil niet alleen handel slijten, maar vraagt goed door om écht goed inzicht te krijgen in jouw mobiliteitsvraag. Pure Lease voelt voor ons als een échte partner op het gebied van mobiliteit. De samenwerking levert ons rust, helderheid en verbeterde mobiliteit op. We worden volledig ontzorgd, waardoor we tijd en kosten besparen. Hierdoor kunnen wij ons volledig richten op onze core business. Ze doen niet aan lange contracten, maar communiceren alles op heldere en overzichtelijke wijze. Daar kunnen veel bedrijven wat van leren!
Meer

Een lokale speler

We waren op zoek naar een lokale speler en via een van onze partners zijn we in aanraking gekomen met Pure Lease. We hebben ze vergeleken met andere leasemaatschappijen, maar Pure Lease sloot het beste aan op onze wensen. Het lokale karakter van Pure Lease en de korte lijnen vinden wij erg prettig. We hebben een vast aanspreekpunt, waardoor we gemakkelijk en snel contact kunnen leggen. Dit heeft ertoe geleid dat ze 80% van ons wagenpark hebben geleverd. Zeker een aanrader!
Meer

Flexibel & oplossingsgericht

Op aanraden van Volvo, werd de oplossing al in 2007 gevonden bij Pure Lease. Flexibel, oplossingsgericht, klantgericht en een fantastische hulp bij (buitenlandse) pechgevallen, hebben geleid tot de al jarenlange samenwerking. Veel leasemaatschappijen pretenderen de goedkoopste, de beste en de snelste te zijn, maar in de praktijk zijn er vaak problemen met vervangend vervoer, kwaliteit van de banden en een tijdige wissel daarvan, service, bijkomende kosten en een afstandelijke benadering. Hier bewijst zich de toegevoegde waarde van Pure Lease. Korte lijnen, men kent de klanten persoonlijk en werkt oplossingsgericht. Het is dan ook niet voor niets dat we na al die jaren nog steeds zo tevreden zijn!
Meer

Warm, kundig & professioneel

Een aantal jaar geleden zijn wij door toeval bij Pure Lease terecht gekomen. Er werd goed naar onze wensen geluisterd en fijn advies gegeven over ons wagenpark. Het contact met onze vaste accountmanager is betrouwbaar, warm, kundig en professioneel. Pure Lease slaagt erin om de klant voorop te stellen en mee te denken in de wensen van ons als klant. Daarnaast worden wij voldoende geadviseerd, ook over de mogelijkheden in de toekomst. Wij zijn een zeer tevreden klant!
Meer

Belangrijk voor Wij Zijn BROER

Pure Lease is voor Wij zijn BROER! belangrijk geweest in de opbouw. In de zoektocht naar een leasemaatschappij die open stond om ons te ontvangen zijn wij Pure Lease tegen gekomen. De gesprekken verliepen soepel en mensgericht. De flexibiliteit en het meedenken in de kosten heeft bijgedragen aan het bouwen van een gezonde organisatie. Ik ben blij dat wij al 7 jaar samenwerken met Pure Lease.
Meer

Persoonlijk

Het persoonlijk contact en de snelle service is voor mij de reden dat wij leasen bij Pure Lease. Zij denken mee in het vinden van een passend aanbod en zijn flexibel. Een echte aanrader als je opzoek bent naar een betrouwbare en professionele leasepartner.
Meer

Gestroomlijnd

Op aanraden van een collega kozen wij voor Pure Lease. De gestroomlijnde samenwerking en snelle calculatie bevielen goed. Nu zijn we nog steeds tevreden partner met meer dan 15 bedrijfswagens!

Goede prijs en korte lijnen

Pure Lease is een goede keuze vanwege de goede prijs en korte lijnen. Het contact met één of twee personen is prettig. Zeker aan te raden, ook vanwege de samenwerking met Volvo dealer Ton van Kuyk.