Leasen vanaf € 1.199 p.m.

De Polestar 3. Net even anders als een Volvo EX90. Ontdek zijn Scandinavische design, gedurfde lijnen en futuristische vormen. Lees snel verder als je overweegt de Polestar 3 te leasen.

De Polestar 3 markeert het begin van een nieuwe generatie. Een kenmerkend Scandinavisch exterieur met een laag silhouet en state of the art aerodynamica. De elektrische SUV waarbij design en technologie samen gaan met luxe en prestaties.

Optimale luchtweerstand

Het vlakke zijprofiel creëert een glad oppervlak, die de luchtstroom langs de carrosserie leidt. Je kunt zonder meerprijs kiezen tussen privacyglas of helder, gelaagd glas.

De designelementen van de Polestar 3 zorgen samen voor een extra lage luchtweerstand. De aero-wing aan de voorzijde drukt de lucht tegen de motorkap voor een constante luchtstroom en zorgt voor minder ontwikkeling van hoge druk. De aero-wing aan de achterzijde zorgt voor extra neerwaartse kracht en stabiliteit bij hoge snelheid. De achterste luchtschoepen verstoren de lucht juist opzettelijk, zodat deze soepel doorstroomt langs de zijkanten van de Polestar 3.

 • Actieradius tot 610km
 • Combineer luxe, design en geweldige performance
 • Opladen tot 250kW DC

Polestar 3 | Intelligente navigatie

De Polestar 3 beschikt over Google Maps. Vraag je om een routebeschrijving, dan controleert de navigatiesoftware meteen het accuniveau van de auto en wordt automatisch een route met oplaadstops gepresenteerd. Je kunt er ook de beschikbaarheid van opladers in de buurt mee checken.

Polestar 3 | Aandrijflijnen

Twee krachtige elektromotoren leveren direct vermogen. Computergestuurde vermogensverdeling zorgt voor de gelijkmatige dosering ervan. De Polestar 3 is ontworpen om verantwoord met vermogen om te kunnen gaan. Wat overblijft, is puur rijplezier. 

Je kunt kiezen uit een Long Range Dual motor en een Long Range Dual Motor met Performance Pack. Door te kiezen voor het Performance pack beschikt de Polestar 3 over een maximaal vermogen van 517 pk. De Performance-modus is standaard ingeschakeld om de beste resultaten uit de technische upgrades te halen. De accenten in Swedish Gold maken het geheel af.

Long range Dual Motor

Actieradius tot 610km

 • 489pk
 • Vierwielaandrijving
 • 0-100 in 5 sec
 • Snel laden tot 250kW

Dual Motor Performance

Actieradius tot 560km

 • 517pk
 • Vierwielaandrijving
 • 0-100 in 4,7 sec
 • Snel laden tot 250kW

Beschikbaar voor:

 • Full operational lease
 • Lease voor starters en ZZP'ers
zakelijke lease

Vragen? Stel ze aan één van onze lease-experts

Bel 072 – 567 13 36 of stuur een WhatsApp bericht. Of mail naar [email protected].

Afspraak inplannen

Waarom leasen bij Pure Lease?

Ondernemers beoordelen ons met een 9.6

Bekijk reviews Lees alle beoordelingen

Een persoonlijke klik

Via een kennis van mij ben ik in contact gekomen met Pure Lease. De persoonlijke klik was er direct. Pure Lease wil niet alleen handel slijten, maar vraagt goed door om écht goed inzicht te krijgen in jouw mobiliteitsvraag. Pure Lease voelt voor ons als een échte partner op het gebied van mobiliteit. De samenwerking levert ons rust, helderheid en verbeterde mobiliteit op. We worden volledig ontzorgd, waardoor we tijd en kosten besparen. Hierdoor kunnen wij ons volledig richten op onze core business. Ze doen niet aan lange contracten, maar communiceren alles op heldere en overzichtelijke wijze. Daar kunnen veel bedrijven wat van leren!
Meer

Een lokale speler

We waren op zoek naar een lokale speler en via een van onze partners zijn we in aanraking gekomen met Pure Lease. We hebben ze vergeleken met andere leasemaatschappijen, maar Pure Lease sloot het beste aan op onze wensen. Het lokale karakter van Pure Lease en de korte lijnen vinden wij erg prettig. We hebben een vast aanspreekpunt, waardoor we gemakkelijk en snel contact kunnen leggen. Dit heeft ertoe geleid dat ze 80% van ons wagenpark hebben geleverd. Zeker een aanrader!
Meer

Flexibel & oplossingsgericht

Op aanraden van Volvo, werd de oplossing al in 2007 gevonden bij Pure Lease. Flexibel, oplossingsgericht, klantgericht en een fantastische hulp bij (buitenlandse) pechgevallen, hebben geleid tot de al jarenlange samenwerking. Veel leasemaatschappijen pretenderen de goedkoopste, de beste en de snelste te zijn, maar in de praktijk zijn er vaak problemen met vervangend vervoer, kwaliteit van de banden en een tijdige wissel daarvan, service, bijkomende kosten en een afstandelijke benadering. Hier bewijst zich de toegevoegde waarde van Pure Lease. Korte lijnen, men kent de klanten persoonlijk en werkt oplossingsgericht. Het is dan ook niet voor niets dat we na al die jaren nog steeds zo tevreden zijn!
Meer

Warm, kundig & professioneel

Een aantal jaar geleden zijn wij door toeval bij Pure Lease terecht gekomen. Er werd goed naar onze wensen geluisterd en fijn advies gegeven over ons wagenpark. Het contact met onze vaste accountmanager is betrouwbaar, warm, kundig en professioneel. Pure Lease slaagt erin om de klant voorop te stellen en mee te denken in de wensen van ons als klant. Daarnaast worden wij voldoende geadviseerd, ook over de mogelijkheden in de toekomst. Wij zijn een zeer tevreden klant!
Meer

Belangrijk voor Wij Zijn BROER

Pure Lease is voor Wij zijn BROER! belangrijk geweest in de opbouw. In de zoektocht naar een leasemaatschappij die open stond om ons te ontvangen zijn wij Pure Lease tegen gekomen. De gesprekken verliepen soepel en mensgericht. De flexibiliteit en het meedenken in de kosten heeft bijgedragen aan het bouwen van een gezonde organisatie. Ik ben blij dat wij al 7 jaar samenwerken met Pure Lease.
Meer

Persoonlijk

Het persoonlijk contact en de snelle service is voor mij de reden dat wij leasen bij Pure Lease. Zij denken mee in het vinden van een passend aanbod en zijn flexibel. Een echte aanrader als je opzoek bent naar een betrouwbare en professionele leasepartner.
Meer

Gestroomlijnd

Op aanraden van een collega kozen wij voor Pure Lease. De gestroomlijnde samenwerking en snelle calculatie bevielen goed. Nu zijn we nog steeds tevreden partner met meer dan 15 bedrijfswagens!

Goede prijs en korte lijnen

Pure Lease is een goede keuze vanwege de goede prijs en korte lijnen. Het contact met één of twee personen is prettig. Zeker aan te raden, ook vanwege de samenwerking met Volvo dealer Ton van Kuyk.