Leasen vanaf € 489 p.m.

De Volvo EX30 Leasen. De nieuwste, meest compacte Volvo SUV ooit. Een elektrische range van 344 tot aan 480km. Nu extra scherp geprijsd. Profiteer van deze deal!

De Volvo EX30 prijs is zeer competitief en de nieuwe SUV is standaard zeer compleet uitgerust. Zo is hij standaard onder andere voorzien van Climate Control, Google Navigatie, Metallic lak, een goed audiosysteem en een parkeercamera achter.

Volvo EX30 lease deal

Standaard wordt de Volvo EX30 geleverd met een LFP-batterij met een actieradius van 344km (WLTP). Ideaal voor situaties waarin voornamelijk kortere afstanden gereden worden tussen de oplaad-beurten.

De nieuwe Volvo EX30 lease deal

De Volvo EX30. De nieuwste, meest compacte Volvo SUV ooit. Een elektrische range van 344 tot aan 480km. Nu extra scherp geprijsd vanaf €489 p.m.

 • Lease vanaf €489 p.m.
 • Elektrisch bereik tot 480km

Volvo EX30 actieradius en motoren

Standaard wordt de EX30 geleverd met een LFP-batterij met een actieradius van 344km (WLTP). Ideaal voor situaties waarin voornamelijk kortere afstanden gereden worden tussen de oplaad-beurten.

Voor situaties waarin de actieradius belangrijker is kennen we de Extended Range variant van de Volvo EX30, in dit geval geleverd met een NMC-accu. Door de accutechniek is een grotere range mogelijk van maximaal 480km (WLTP).

Dan blijft er nog één situatie over. De meest sportieve situatie. En dat betekend een Volvo EX30 Twin Motor Performance. Hier is de NMC-accu gekoppeld aan een extra elektromotor. Hierdoor wordt de EX30 niet alleen erg snel, maar ook vierwielaangedreven. Door de focus op prestaties levert deze versie 428pk en zakt de range iets terug naar 460km t.o.v. de Single Motor Extended Range EX30.

Vraag jou persoonlijke voorstel voor deze Volvo EX30 lease deal snel en gemakkelijk aan.

Highlights

Het gloednieuwe infotainment systeem in de EX30 is voorzien van de beste graphics en klaar voor de toekomst, dankzij periodieke “over the air” updates. Met de geïntegreerde Google-diensten profiteer je van non-stop online ondersteuning. 

De EX30 is standaard uitgerust met een draadloos Apple CarPlay systeem. Natuurlijk zijn je favoriete apps op afstand te bedienen.

Het is de eerste Volvo met de nieuwe generatie Park Pilot Assist, geschikt voor alle parkeerplekken. Schuin parkeren? Heel weinig plek? Met de Volvo EX30 is parkeren altijd een koud kunstje.

Naast alle bekende veiligheidssystemen is er naast Park Pilot Assist een gloednieuwe functie die ‘portierongevallen’ helpt voorkomen. Deze waarschuwt je wanneer er bij het openen van het portier een fietser, scooter of hardloper passeert. Veiligheid gegarandeerd, zoals je van Volvo mag verwachten. Met al deze functies schaart de EX30 zich dan ook in de absolute topklasse op het gebied van veiligheid.

Direct rijden met een EX30? We hebben er meerdere op voorraad!

Core

 • Adaptive Cruise Control
 • Google Navigatie & Online diensten
 • Draadloos Apple Carplay
 • Parkeersensoren + parkeercamera

Plus

 • Kenmerken van Core en o.a.:
 • Harman Kardon Premium Audio
 • Sfeervolle verlichtingsthema's
 • Pilot Assist

Ultra

 • Kenmerken van Plus en o.a.:
 • Panoramadak
 • 360 graden camera's
 • Elektrisch bedienbare voorstoelen

Beschikbaar voor:

 • Full operational lease
 • Lease voor starters en ZZP'ers
zakelijke lease

Vragen? Stel ze aan één van onze lease-experts

Bel 072 – 567 13 36 of stuur een WhatsApp bericht. Of mail naar [email protected].

Afspraak inplannen

Waarom leasen bij Pure Lease?

Ondernemers beoordelen ons met een 9.6

Bekijk reviews Lees alle beoordelingen

Een persoonlijke klik

Via een kennis van mij ben ik in contact gekomen met Pure Lease. De persoonlijke klik was er direct. Pure Lease wil niet alleen handel slijten, maar vraagt goed door om écht goed inzicht te krijgen in jouw mobiliteitsvraag. Pure Lease voelt voor ons als een échte partner op het gebied van mobiliteit. De samenwerking levert ons rust, helderheid en verbeterde mobiliteit op. We worden volledig ontzorgd, waardoor we tijd en kosten besparen. Hierdoor kunnen wij ons volledig richten op onze core business. Ze doen niet aan lange contracten, maar communiceren alles op heldere en overzichtelijke wijze. Daar kunnen veel bedrijven wat van leren!
Meer

Een lokale speler

We waren op zoek naar een lokale speler en via een van onze partners zijn we in aanraking gekomen met Pure Lease. We hebben ze vergeleken met andere leasemaatschappijen, maar Pure Lease sloot het beste aan op onze wensen. Het lokale karakter van Pure Lease en de korte lijnen vinden wij erg prettig. We hebben een vast aanspreekpunt, waardoor we gemakkelijk en snel contact kunnen leggen. Dit heeft ertoe geleid dat ze 80% van ons wagenpark hebben geleverd. Zeker een aanrader!
Meer

Flexibel & oplossingsgericht

Op aanraden van Volvo, werd de oplossing al in 2007 gevonden bij Pure Lease. Flexibel, oplossingsgericht, klantgericht en een fantastische hulp bij (buitenlandse) pechgevallen, hebben geleid tot de al jarenlange samenwerking. Veel leasemaatschappijen pretenderen de goedkoopste, de beste en de snelste te zijn, maar in de praktijk zijn er vaak problemen met vervangend vervoer, kwaliteit van de banden en een tijdige wissel daarvan, service, bijkomende kosten en een afstandelijke benadering. Hier bewijst zich de toegevoegde waarde van Pure Lease. Korte lijnen, men kent de klanten persoonlijk en werkt oplossingsgericht. Het is dan ook niet voor niets dat we na al die jaren nog steeds zo tevreden zijn!
Meer

Warm, kundig & professioneel

Een aantal jaar geleden zijn wij door toeval bij Pure Lease terecht gekomen. Er werd goed naar onze wensen geluisterd en fijn advies gegeven over ons wagenpark. Het contact met onze vaste accountmanager is betrouwbaar, warm, kundig en professioneel. Pure Lease slaagt erin om de klant voorop te stellen en mee te denken in de wensen van ons als klant. Daarnaast worden wij voldoende geadviseerd, ook over de mogelijkheden in de toekomst. Wij zijn een zeer tevreden klant!
Meer

Belangrijk voor Wij Zijn BROER

Pure Lease is voor Wij zijn BROER! belangrijk geweest in de opbouw. In de zoektocht naar een leasemaatschappij die open stond om ons te ontvangen zijn wij Pure Lease tegen gekomen. De gesprekken verliepen soepel en mensgericht. De flexibiliteit en het meedenken in de kosten heeft bijgedragen aan het bouwen van een gezonde organisatie. Ik ben blij dat wij al 7 jaar samenwerken met Pure Lease.
Meer

Persoonlijk

Het persoonlijk contact en de snelle service is voor mij de reden dat wij leasen bij Pure Lease. Zij denken mee in het vinden van een passend aanbod en zijn flexibel. Een echte aanrader als je opzoek bent naar een betrouwbare en professionele leasepartner.
Meer

Gestroomlijnd

Op aanraden van een collega kozen wij voor Pure Lease. De gestroomlijnde samenwerking en snelle calculatie bevielen goed. Nu zijn we nog steeds tevreden partner met meer dan 15 bedrijfswagens!

Goede prijs en korte lijnen

Pure Lease is een goede keuze vanwege de goede prijs en korte lijnen. Het contact met één of twee personen is prettig. Zeker aan te raden, ook vanwege de samenwerking met Volvo dealer Ton van Kuyk.