Leasen vanaf € 645 p.m.

Zakenauto van het jaar, best verkopende SUV. Zomaar twee mijlpalen die de XC40 behaald heeft. Lease de Volvo EX40 via Pure Lease!

De Volvo EX40 is een echte alleskunner. Compact maar toch praktisch, voorzien van slimme technieken als Google Maps integraties, populaire auto om te leasen en natuurlijk erg veilig.

Volvo XC40 Recharge leasen

Onlangs is de Volvo EX40 uitgeroepen tot Zakenauto van het jaar 2024 en dat is niet voor niets. Belangrijke factoren zijn de hoge restwaarde, kilometerprijs en duurzaamheid.

Altijd verbonden

Via de Google integratie ben je altijd verbonden met de meest actuele navigatiesoftware, maak je gebruik van “Hej Google” en natuurlijk koppel je je smartphone via Apple CarPlay of Android Auto.

 • Tot 80% opladen in 27 minuten
 • Puur elektrisch bereik tot 572km
 • Praktisch, stijlvol en veilig

Wat maakt de EX40 zo praktisch?

Je kent het wel, boodschappen gedaan of die ene afhaalmaaltijd opgehaald. Waar laat je het tasje? In de Volvo EX40 zit je goed, je klapt simpelweg het boodschappentas haakje open en je boodschappen slingeren niet meer door de auto of van de stoel af. Wel zo praktisch.

De praktische voordelen gaan verder, zo is er ruimte voor je laadpas, een vak voor je laptop en heeft de EX40 zelfs een prullenbakje aan boord. Combineer deze eigenschappen met zijn veiligheidsscore en je zit gebakken.

Volvo XC40 Recharge leasen

Welke Volvo EX40 wil je leasen?

De Volvo EX40 is leverbaar als Single Motor met een range van 467km en achterwielaandrijving. Liever wat meer range? Kies dan de Extended Range variant waardoor je range oploopt naar 572km.

Geef je de voorkeur aan maximale power en vierwielaandrijving? Dan is de Twin Motor de beste keuze voor jou. 0-100km/u in 4,8 sec en alsnog een WLTP range van 535km.

Nu tijdelijk extra scherp geprijsd vanaf €645 p.m.

Standard Range Single motor

 • Opladen tot 80% in 27 minuten
 • WLTP range tot 467km
 • Achterwielaandrijving

Extended Range Single motor

 • Opladen tot 80% in 27 minuten
 • WLTP range tot 572km
 • Achterwielaandrijving

Twin Motor

 • Opladen tot 80% in 27 minuten
 • WLTP range tot 535km
 • Vierwielaandrijving
Volvo XC40 Recharge leasen

Beschikbaar voor:

 • Full operational lease
 • Lease voor starters en ZZP'ers
zakelijke lease

Vragen? Stel ze aan één van onze lease-experts

Bel 072 – 567 13 36 of stuur een WhatsApp bericht. Of mail naar [email protected].

Afspraak inplannen

Waarom leasen bij Pure Lease?

Ondernemers beoordelen ons met een 9.6

Bekijk reviews Lees alle beoordelingen

Een persoonlijke klik

Via een kennis van mij ben ik in contact gekomen met Pure Lease. De persoonlijke klik was er direct. Pure Lease wil niet alleen handel slijten, maar vraagt goed door om écht goed inzicht te krijgen in jouw mobiliteitsvraag. Pure Lease voelt voor ons als een échte partner op het gebied van mobiliteit. De samenwerking levert ons rust, helderheid en verbeterde mobiliteit op. We worden volledig ontzorgd, waardoor we tijd en kosten besparen. Hierdoor kunnen wij ons volledig richten op onze core business. Ze doen niet aan lange contracten, maar communiceren alles op heldere en overzichtelijke wijze. Daar kunnen veel bedrijven wat van leren!
Meer

Een lokale speler

We waren op zoek naar een lokale speler en via een van onze partners zijn we in aanraking gekomen met Pure Lease. We hebben ze vergeleken met andere leasemaatschappijen, maar Pure Lease sloot het beste aan op onze wensen. Het lokale karakter van Pure Lease en de korte lijnen vinden wij erg prettig. We hebben een vast aanspreekpunt, waardoor we gemakkelijk en snel contact kunnen leggen. Dit heeft ertoe geleid dat ze 80% van ons wagenpark hebben geleverd. Zeker een aanrader!
Meer

Flexibel & oplossingsgericht

Op aanraden van Volvo, werd de oplossing al in 2007 gevonden bij Pure Lease. Flexibel, oplossingsgericht, klantgericht en een fantastische hulp bij (buitenlandse) pechgevallen, hebben geleid tot de al jarenlange samenwerking. Veel leasemaatschappijen pretenderen de goedkoopste, de beste en de snelste te zijn, maar in de praktijk zijn er vaak problemen met vervangend vervoer, kwaliteit van de banden en een tijdige wissel daarvan, service, bijkomende kosten en een afstandelijke benadering. Hier bewijst zich de toegevoegde waarde van Pure Lease. Korte lijnen, men kent de klanten persoonlijk en werkt oplossingsgericht. Het is dan ook niet voor niets dat we na al die jaren nog steeds zo tevreden zijn!
Meer

Warm, kundig & professioneel

Een aantal jaar geleden zijn wij door toeval bij Pure Lease terecht gekomen. Er werd goed naar onze wensen geluisterd en fijn advies gegeven over ons wagenpark. Het contact met onze vaste accountmanager is betrouwbaar, warm, kundig en professioneel. Pure Lease slaagt erin om de klant voorop te stellen en mee te denken in de wensen van ons als klant. Daarnaast worden wij voldoende geadviseerd, ook over de mogelijkheden in de toekomst. Wij zijn een zeer tevreden klant!
Meer

Belangrijk voor Wij Zijn BROER

Pure Lease is voor Wij zijn BROER! belangrijk geweest in de opbouw. In de zoektocht naar een leasemaatschappij die open stond om ons te ontvangen zijn wij Pure Lease tegen gekomen. De gesprekken verliepen soepel en mensgericht. De flexibiliteit en het meedenken in de kosten heeft bijgedragen aan het bouwen van een gezonde organisatie. Ik ben blij dat wij al 7 jaar samenwerken met Pure Lease.
Meer

Persoonlijk

Het persoonlijk contact en de snelle service is voor mij de reden dat wij leasen bij Pure Lease. Zij denken mee in het vinden van een passend aanbod en zijn flexibel. Een echte aanrader als je opzoek bent naar een betrouwbare en professionele leasepartner.
Meer

Gestroomlijnd

Op aanraden van een collega kozen wij voor Pure Lease. De gestroomlijnde samenwerking en snelle calculatie bevielen goed. Nu zijn we nog steeds tevreden partner met meer dan 15 bedrijfswagens!

Goede prijs en korte lijnen

Pure Lease is een goede keuze vanwege de goede prijs en korte lijnen. Het contact met één of twee personen is prettig. Zeker aan te raden, ook vanwege de samenwerking met Volvo dealer Ton van Kuyk.