Polestar 3 leasen bij Pure Lease

Rijd als één van de eerste in Nederland

De Polestar 3 leasen doet u bij Pure Lease. Deze 100% elektrische premium SUV is een echte performance SUV voorzien van baanbrekende technologie.

De nieuwe Polestar maakt op termijn autonoom rijden op de snelweg mogelijk, ondersteund door de best-in-class LiDAR-sensoren van Luminar en de rekenkracht van NVIDIA. Bij de lancering beschikt de Polestar 3 over een tweemotorige aandrijflijn en een grote accu voor een actieradius van meer dan 600 km (WLTP).

De Polestar 3 kent een vanafprijs van € 89.900 voor de Long Range Dual Motor variant inclusief vierwielaandrijving. Hij is beschikbaar is 6 kleuren waarvan Magnesium geen meerprijs kent. Kies uit verschillende interieur combinaties en wielen van 21 tot en met 22 inch.

Er zijn slechts 3 pakketten leverbaar waarvan het Pilot en Plus pakket standaard zijn. Slechts twee losse opties. Dit betekend dat de “standaard” auto al zeer compleet uitgerust zal zijn. Als accessoires (buiten de fiscale waarde) kan gekozen worden uit o.a. een elektrische trekhaak, dakdragers, winterwielen en rubberen mattensets.

Pre order via onderstaand formulier en rijd als een van de eerste in Nederland.

Polestar 3 Pre-order

Polestar-3-lease

Pre order via onderstaand formulier en u bent een van de eerste!

Hulp nodig?