Pure Lease
Lynk&Co 01 leasen

De automotive wereld is constant in beweging, en de introductie van de nieuwe Lynk & Co 01 plug-in hybride is absoluut de volgende grote stap in de transitie naar duurzamere mobiliteit.

Deze SUV van Zweedse makelij is niet alleen een prachtig staaltje technologie, maar combineert dit ook naadloos met comfort en luxe. En dat allemaal extreem duurzaam. Hieronder vind je de belangrijkste features en voordelen die de Lynk&Co 01 te bieden heeft.

Lynk&Co 01: waar luxe de standaard is 

De nieuwe Lynk&Co 01 is een perfecte keuze voor de moderne automobilist die waarde hecht aan zowel stijl als duurzaamheid. Of je nu zoekt naar een handige auto voor dagelijkse ritten of een stijlvol voertuig voor langere trips. Een van de belangrijkste voordelen is dat de lange lijst van ‘extra features’ bij de 01 gewoon standaard zijn. Denk aan een elektrisch schuifdak, meerdere HD-displays, het Infinity audiosysteem met 10 speakers en de verwarmde voorstoelen.

Innovatief plug-in hybride systeem 

De Lynk&Co 01 is uitgerust met een geavanceerd plug-in hybride systeem dat een krachtige benzine motor combineert met een efficiënte elektrische motor. Met een volledig opgeladen batterij kan de auto een indrukwekkende afstand van 75 kilometer afleggen op puur elektrische energie, wat ideaal is voor korte ritten of stadsverkeer. Wanneer je meer vermogen nodig hebt, springt de benzinemotor bij, waardoor je het beste van twee werelden krijgt: vermogen en efficiëntie.

Een modus voor elke rijstijl 

Afhankelijk van de omstandigheden en je eigen rijstijl, kun je kiezen uit drie rij-instellingen:

  • ‘Hybrid’ zorgt voor een laag gemiddeld brandstofverbruik, 
  • ‘Pure’ betekent dat je zuiver elektrisch rijdt, tenzij je snel optrekt of harder dan 130 km/u gaat. 
  • ‘Power’ biedt je de meest dynamische, en meer responsieve rijervaring.

Duurzaam en stijlvol ontwerp 

De 01 blinkt uit in design. Het voertuig straalt een moderne look en feel uit die zeker de aandacht zal trekken op de weg. Het interieur is niet minder indrukwekkend, met hoogwaardige materialen en een lay-out die comfort en luxe uitstraalt. In het ontwerp is veel aandacht besteed aan duurzaamheid en waar mogelijk gebruik gemaakt van gerecyclede materialen.

Geavanceerde technologische features

De Lynk&Co 01 maakt gebruik van de nieuwste technologieën. Een intuïtief touchscreen infotainmentsysteem maakt het eenvoudig om navigatie, media en voertuiginformatie te bedienen. Daarnaast zijn er tal van rijhulpsystemen zoals adaptieve cruisecontrol, lane keeping assist en een uitgebreid veiligheidspakket dat de bestuurder en passagiers veilig naar de eindbestemming brengt.

De Lynk&Co 01 flexibel leasen bij Pure Lease

Bij Pure Lease rijdt je al weg met een Lynk&Co 01 voor een leasetarief vanaf €599 p/m. De levertijden zijn naar verwachting kort, maar het is ook mogelijk om direct te rijden met een jong gebruikt exemplaar.

Ben je klaar om de toekomst van autorijden te ervaren? Neem contact op voor meer informatie of maak direct een afspraak voor een proefrit.

Meer nieuws

Wat zijn de verschillen tussen Polestar 1, 2 en 3

Polestar, focus op elektrificatie, heeft de autowereld veroverd met zijn opvallende ontwerpen en geavanceerde technologie.

Verder lezen
Wat zijn de verschillen tussen de Polestar 1, 2, en 3

Kleine elektrische leaseauto is een slimme keus

Is bigger always better? In dit artikel vertellen we je waarom het leasen van een compacte elektrische auto een verstandige keuze kan zijn.

Verder lezen
kleine elektrische leaseauto

De top 5 beste elektrische leaseauto’s van dit moment 

Ben je op zoek naar een elektrische leaseauto, maar krijg je keuzestress door de lange lijst aan opties?

Verder lezen
Dacia Spring leasen