Pure Lease

Wat zijn de verschillen tussen de Polestar 1, 2, en 3

Polestar, de dochteronderneming van Volvo met een focus op elektrificatie, heeft de autowereld veroverd met zijn opvallende ontwerpen en geavanceerde technologie. Laten we een blik werpen op de drie modellen die het merk tot nu toe heeft geïntroduceerd: de Polestar 1, Polestar 2, en de langverwachte Polestar 3.

Polestar 1: De hybride schoonheid

Plug-in hybride 

De Polestar 1 betreedt in 2017 het toneel als een plug-in hybride, met zowel een benzinemotor als elektrische aandrijving. Hiermee kan de bestuurder genieten van de zuiver elektrische Pure-modus of de krachtige Power-modus, beide motoren werken samen in perfecte harmonie.

Sportief en luxueus interieur 

Met een elegante, sportieve buitenkant en een luxueus interieur, weet de Polestar 1 op te vallen. Zijn gecombineerde vermogen zorgt voor indrukwekkende prestaties, waardoor het de aandacht trekt van liefhebbers van kracht en stijl.

Opladen

Als plug-in hybride biedt de Polestar 1 de flexibiliteit om op te laden via een stopcontact of laadstation, waardoor gebruikers de keuze hebben tussen elektrisch rijden en de traditionele brandstof aandrijving.

Polestar 2: Volledig elektrische innovatie

Eigentijdse esthetiek  

Met zijn moderne, minimalistische design en ruim interieur is de Polestar 2 favoriet bij liefhebbers van eigentijdse esthetiek. De indrukwekkende prestaties, gekoppeld aan een aanzienlijk bereik op een volle lading, maken het een sterke speler in het elektrische segment.

Infotainmentsysteem 

Polestar 2 omarmt geavanceerde technologie met een infotainmentsysteem gebaseerd op het Android Automotive OS. Dit zorgt voor een intuïtieve gebruikerservaring, en opent de deur naar naadloze connectiviteit.

Dual-motor 

De Polestar 2 daarentegen is een volledig elektrische auto, eventueel met dual-motor aandrijving, wat resulteert in een efficiënte vierwielaandrijving. Dit model laat de benzinetank achter zich en omarmt een emissievrije toekomst.

Polestar 3: De toekomst van SUV-elektrificatie

Krachtige vierwielaandrijving  

Met de Polestar 3 zet het bedrijf de lijn van volledig elektrische voertuigen voort, maar nu als SUV. Deze 4 wheel drive combineert dual-motor met een accu van 111 kWh, wat genoeg vermogen levert om meer dan 600 kilometer af te leggen zonder te laden. De zogeheten aero-wings zorgen samen voor een extra lage luchtweerstand.

Sportief comfort   

Als SUV onderscheidt de Polestar 3 zich van zijn sedan- en fastback-voorgangers met zijn ruime interieur en robuuste ontwerp. Het vooruitstrevende design is een echte eyecatcher. Het interieur is voorzien van diverse luxe features die zowel de bestuurder, als de passagiers een comfortabele rit garanderen.

De nieuwe generatie SUV’s  

De Polestar 3 is de koploper van een nieuwe generatie elektrische SUV’s. Net als zijn voorgangers bevat de Polestar 3 geavanceerde technologische functies, maar onderscheidt zich door de hoeveelheid extra comfort en ruimte.

De evolutie van een visie

Polestars reis door de autowereld heeft ons 3 modellen gebracht, die elk op hun eigen manier de lat hebben gelegd voor hybride en volledig elektrische voertuigen. 

Of je nu de krachtige hybride ervaring van de Polestar 1, de eigentijdse elektrische innovatie van de Polestar 2, of de SUV-variant van de Polestar 3 verkiest, één ding is zeker: Polestar blijft een pionier op het gebied van elektrificatie, met een focus op design, prestaties en duurzaamheid. 

We sluiten af met een verassing. De Polestar 4. De elegante coupe SUV die bovenstaande visie volledig omarmd en verwerkt in een expressief coupe design. Binnenkort meer!

Meer nieuws

Ontdek de nieuwe Lynk&Co 01: de stijlvolle plug-in hybride 

Ontdek de nieuwe Lynk&Co 01, een stijlvolle plug-in hybride die luxe en duurzaamheid combineert. Nu uit voorraad leverbaar. Lees verder!

Verder lezen
Lynk& Co 01 leasen

Kleine elektrische leaseauto is een slimme keus

Is bigger always better? In dit artikel vertellen we je waarom het leasen van een compacte elektrische auto een verstandige keuze kan zijn.

Verder lezen
kleine elektrische leaseauto

De top 5 beste elektrische leaseauto’s van dit moment 

Ben je op zoek naar een elektrische leaseauto, maar krijg je keuzestress door de lange lijst aan opties?

Verder lezen
Dacia Spring leasen