Pure Lease
waarom zakelijk leasen bij pure lease

Ben je van plan binnenkort een auto zakelijk te leasen? Of ben je op zoek naar een nieuwe leasemaatschappij? Dan ben je vast opties aan het afwegen. Bij Pure Lease vinden we het belangrijk dat je je keuze goed afgewogen kunt maken, daarom stellen ons graag aan je voor.

Over Pure Lease 

Pure Lease past bij de zakelijke rijder die een flexibele lease partner zoekt. We zijn in 2007 ontstaan met een focus op zakelijk lease voor MKB in Noord-Holland. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een partner op alle vormen van zakelijk leasen. We zijn via ons partnerschap met Volvo Ton van Kuyk  hard gegroeid de afgelopen jaren, en inmiddels bestaat bijna de helft van ons wagenpark uit Volvo’s. Uiteraard kun je niet alleen voor een Volvo bij ons terecht, wij werken met allerlei merken, van personenauto tot bedrijfswagens. Zodoende beheersen we alle facetten van het leasen, van inkoop en inzet tot aan de re-marketing.

Het team 

We hebben een hecht team dat bestaat uit echte automotive liefhebbers die al lang met elkaar samenwerken. Deze lange termijn relaties zijn voor ons belangrijk, ook wanneer het gaat om de relatie met onze klanten. Het zetten van die extra stap voor onze klanten maakt ons ook een geschikte partner, persoonlijk contact, deskundig advies en flexibiliteit staan centraal. We kennen onze relaties en hun berijders.

Wat maakt Pure Lease uniek? 

Door middel van diversiteit en flexibiliteit onderscheiden wij ons van andere aanbieders – wij leveren van een Bentley tot Fiat 500, voor startende ondernemers die hun eerste leaseauto zoeken tot wagenparkbeheerders die een hele vloot willen laten beheren. De oplossing die het beste werkt voor de klant staat daarbij altijd bovenaan. Jij bepaalt de koers.

Een voorbeeld van deze flexibiliteit ligt in ons fiscale klimaat. Zo kopen wij actief voorraad in bij leveranciers, iets wat vrij uniek is voor een leasemaatschappij, voordat deze verkocht is aan een klant. Dit stelt ons in staat mooie deals te bieden op populaire producten. Daarnaast ligt onze flexibiliteit in het leasen van occasions. Door het leasen van occasions en inkopen van nieuwe voorraad kunnen wij snel leveren. Ten slotte zetten we bij langere levertijden voorloopauto’s in of verlengen we leasecontracten, zodat je altijd mobiel kan blijven. Dit allemaal zodat je je gewaardeerd voelt, en weet dat je zaken doet met een betrouwbare partner die in jouw belang denkt.

Tot slot

Wil je nog meer waarom je zou moeten leasen bij Pure Lease? Bekijk dan hier onze zakelijke lease mogelijkheden. Of bent u benieuwd naar onze populairste modellen? Bekijk dan onze lease top 10.

Nog niet overtuigd, of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd bereikbaar, ook als je even binnen wilt lopen.

Meer nieuws

Kleine elektrische leaseauto is een slimme keus

Is bigger always better? In dit artikel vertellen we je waarom het leasen van een compacte elektrische auto een verstandige keuze kan zijn.

Verder lezen
kleine elektrische leaseauto

De top 5 beste elektrische leaseauto’s van dit moment 

Ben je op zoek naar een elektrische leaseauto, maar krijg je keuzestress door de lange lijst aan opties?

Verder lezen
Dacia Spring leasen

Elektrische bestelbussen leasen, dit moet je weten

Wil je een bestelbus leasen?? Misschien overweeg je dan een elektrische bestelbus; een kostenefficiënte en duurzame optie voor jouw onderneming.

Verder lezen
elektrische bestelbussen leasen