Pure Lease
waarom zakelijk leasen

Steeds meer particulieren kiezen ervoor om een auto te leasen. Maar ook onder zakelijke rijders wordt leasen steeds populairder. Wat zijn de redenen om hiervoor te kiezen, in tegenstelling tot het kopen van een auto? In deze blog lichten we 5 grote voordelen van zakelijk leasen uit. Lees snel verder!

Voordeel 1. Altijd in een nieuwe auto rijden, zonder grote investering

Koopt u zelf een nieuwe auto? Dan vergt dat een grote eenmalige investering vooraf. Bij zakelijk leasen loopt u dit financiële risico niet. Voor een vast maandtarief rijdt u in een gloednieuwe auto. Is het contract afgelopen? Dan zoekt u gewoon weer een nieuwe auto uit.

Voordeel 2. Een vast en budgeteerbaar maandtarief

Eén van de grootste voordelen van zakelijk leasen, is de flexibiliteit die het leasecontract u biedt. U bepaalt zelf hoeveel u per maand uitgeeft. Op basis van uw budget en wensen, kiest u een leaseauto, bepaalt u de looptijd en het maximale aantal kilometers. Hieruit volgt een maandtarief, wat gedurende het hele contract hetzelfde blijft. U weet dus precies hoeveel u elke maand kwijt bent aan de leaseauto.

Voordeel 3. Alle autokosten inbegrepen

Nog een reden waarom steeds meer ondernemers kiezen voor zakelijk leasen, is het gemak en de ontzorging. In het maandarief zijn alle autokosten al inbegrepen. Denk aan:

  • Winterbanden
  • Pechhulp in Nederland
  • Verzekering
  • Wegenbelasting
  • Onderhoud
  • Reparatie

Het brandstofgebruik is niet inbegrepen in het leasecontract. U hoeft dus alleen nog zelf te tanken! Uiteraard is het verzorgen van een brandstofpas geen enkel probleem.

Voordeel 4. Nog maar één factuurstroom

Een ander onmiskenbaar voordeel van zakelijk leasen, is dat u voortaan nog maar één factuurstroom heeft. Alle autokosten, exclusief brandstof, zijn gebundeld in het maandtarief. Zo komt u nooit voor onverwachte facturen te staan.

Voordeel 5. Voor iedereen de juise leasevorm

Leasemaatschappijen bieden diverse leasemogelijkheden. Zo zit er altijd een oplossing bij die bij uw wensen aansluit. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een contract voor een kortere periode? Dan is Shortlease een aantrekkelijke optie.

Bent u een startende ondernemer en heeft u behoefte aan een flexibele oplossing? Kies dan voor Starters Lease en lease een nieuwe of jong gebruikte auto. Een voordelige oplossing waarbij rekening gehouden wordt met uw situatie.

Wilt u compleet ontzorgd worden? Dan is Full Operational Lease de beste keuze. U betaalt vooraf een vastgesteld leasetarief. Hierin zijn alle autokosten opgenomen, zoals onderhoud, afschrijving en rente. Dat is wel zo makkelijk!

Profiteer van de voordelen van zakelijk leasen bij Pure Lease

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van leasen? En wilt u weten welke voordelen zakelijke lease u kan bieden? Neem contact met ons op! We bespreken uw vragen en wensen graag in een persoonlijk gesprek.

Meer nieuws

Ontdek de nieuwe Lynk&Co 01: de stijlvolle plug-in hybride 

Ontdek de nieuwe Lynk&Co 01, een stijlvolle plug-in hybride die luxe en duurzaamheid combineert. Nu uit voorraad leverbaar. Lees verder!

Verder lezen
Lynk& Co 01 leasen

Wat zijn de verschillen tussen Polestar 1, 2 en 3

Polestar, focus op elektrificatie, heeft de autowereld veroverd met zijn opvallende ontwerpen en geavanceerde technologie.

Verder lezen
Wat zijn de verschillen tussen de Polestar 1, 2, en 3

Kleine elektrische leaseauto is een slimme keus

Is bigger always better? In dit artikel vertellen we je waarom het leasen van een compacte elektrische auto een verstandige keuze kan zijn.

Verder lezen
kleine elektrische leaseauto