Full operational lease of shortlease

Wat kunnen wij u of uw bedrijf bieden?

Onze leasemogelijkheden zijn flexibel en altijd 100% op uw wensen afgestemd.

Heeft u behoefte aan persoonlijk advies?

Full Operational Lease

De meest ontzorgende leasevorm

Dit is de meest ontzorgende leasevorm. U betaalt een vooraf vastgesteld leasetarief, waarin alle autokosten zoals onderhoud, afschrijving en rente opgenomen zijn.

Shortlease

Leasen met een korte looptijd

Tijdelijk een auto nodig voor zakelijk gebruik, maar wilt u niet vastzitten aan een langdurig leasecontract? Met shortlease zakelijk rijdt u al vanaf 3 maanden in een rijk uitgeruste leaseauto. Zo betaalt u niet het hele jaar, maar alleen wanneer u de auto écht nodig heeft. Kies voor shortlease zakelijk en profiteer van de voordelen van leasen, met de flexibiliteit van huren.

Bedrijfswagen Lease

Een specialistisch onderdeel

Wij zijn een van de weinige actieve leveranciers op het gebied van bedrijfswagens. Het leasen van dit soort grijs kenteken auto’s is een specialistisch onderdeel.

Sale & Leaseback

Creëert liquiditeit op het moment dat u dit nodig heeft

Heeft u één of meerdere auto’s en wilt u extra liquiditeit creëeren of het beheer ervan uitbesteden? Dan is Sale & Leaseback de oplossing! Wij kopen de auto(s) tegen een reële en passende waarde en brengen ze onder in een voor u geschikte lease-oplossing.

Benieuwd naar de waarde van uw auto? Wij doen u graag een vrijblijvend voorstel!

Starters & ZZP Lease

Ideaal voor startende en/of zelfstandige ondernemers

In dit geval gaat u een nieuwe of jong gebruikte auto leasen. Wij houden rekening met uw specifieke situatie en zijn zeer flexibel.

Mobiliteitsadvies

Gericht op uw mobiliteit

Met onze uitgebreide bedrijfsanalyse ontvangt u een advies met daarin het mogelijke besparingspotentieel, verbeterpunten en de termijn waarop dit gerealiseerd kan worden.