Pure Lease
Kia Niro EV leasen

De top 5 beste elektrische leaseauto’s van dit moment 

Ben je op zoek naar een elektrische leaseauto, maar krijg je keuzestress door de lange lijst aan opties? We helpen je op weg met onze top 5 elektrische leaseauto’s van dit moment. Stuk voor stuk elektrische auto’s van topklasse, die hoog scoren op het gebied van stijl, betrouwbaarheid en efficiëntie.

Tesla Model Y 

De Tesla Model Y staat op dit moment bovenaan het favorietenlijstje van onze klanten. En dat is niet voor niets. De Tesla Model Y is een elektrische auto met veel handige technische functionaliteiten. Deze stijlvolle wagen brengt je geruisloos van a naar b. Een greep uit de voordelen van de Tesla Model Y:

  • Met 241 km bereik in 15 minuten gaat opladen bijna net zo snel als benzine tanken.
  • Elke zitrij is apart in te klappen, zodat je de ruimte maximaal kunt benutten.
  • Met een volle accu rijd je 455 tot 533 km, afhankelijk van het model dat je kiest.

De Tesla Model Y is beschikbaar in een Long Range model met vierwielaandrijving, die een bereik heeft tot 533 km. De achterwielaangedreven variant heeft een range tot 455 km. En dan is er nog de Long Range Performance variant met een 0-100 km/u tijd van 3,7 seconden! Perfect voor de sportieve rijders onder ons. Meer weten? Ontdek alle mogelijkheden van de Tesla Model Y, of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Peugeot 208

De elektrische Peugeot 208 staat met recht hoog in deze toplijst. Dat komt onder andere door het gedurfde design en de vele opties waaruit je kunt kiezen. De Peugeot 208:

  • is tevens leverbaar als benzineauto of in een hybride variant
  • brengt je 156pk aandrijfkracht
  • heeft een elektrisch bereik van 409 km

Maar dat is nog niet alles, want in de e-Style uitvoering zijn alle must-haves, zoals i-Cockpit, 3D navigatie en een lederen stuurwiel inbegrepen. Daarnaast heb je keuze uit veel verschillende kleuren. Rijd jij straks in die opvallende en stoere Peugeot 208Vraag snel een offerte aan.

Volvo XC40 Recharge 

De meest praktische auto van de lijst en met recht uitgeroepen tot Zakenauto van het jaar 2024, is de Volvo XC40. De lange lijst aan handigheden en technische snufjes maken van deze SUV een wagen waar je de hele dag wel in wilt rijden. De Volvo XC40 Recharge in een notendop:

  • Tot 80% opladen in 27 minuten
  • Topklasse in stijl en veiligheid
  • Elektrisch bereik tot 572 km

De Volvo XC40 beschikt over Google integratie, waardoor je altijd gebruik maakt van de nieuwste navigatiesoftware. De praktische voordelen gaan verder; zo is er ruimte voor je laadpas, een vak voor je laptop en is er zelfs een prullenbakje aan boord van de XC40. Benieuwd naar de verschillende uitvoeringen? Hier lees je meer over de Volvo XC40 Recharge. Of vraag een offerte aan.

Kia Niro EV 

De Kia Niro EV is onlangs vernieuwd en nu al populair. Deze wagen is niet alleen interessant door de voordelige tarieven, maar ook door zijn design. Dit is terug te zien in de laadpoort aan de voorzijde en de op efficiënt ontworpen C-stijl. De Kia Niro in het kort:

  • Snelladen tot 72kW, zodat je razendsnel 80% acculading bereikt
  • WLTP range tot 460km
  • Beschikbaar in drie uitvoeringen, boordevol inbegrepen opties

Het vernieuwde model is uitgerust met een aantal geavanceerde kenmerken, waaronder rijbaanvolgassistentie, een achteruitrijcamera, adaptieve cruise control, Android Auto en Apple Carplay. Meer weten? Bekijk snel welke Kia Niro EV het beste bij jou past. Vragen? Neem dan contact op.

Dacia Spring

De Dacia Spring is het eerste 100% elektrische model van Dacia. Daarnaast is het momenteel de enige in zijn prijsklasse met een actieradius van zo’n 305km én de mogelijkheid om tot 80% op te laden in een uur. Een echte aanrader voor wie op zoek is naar een elektrische leaseauto tegen een aantrekkelijk maandbedrag.

  • Beschikbaar vanaf een kleine €22.000
  • Mooie standaarduitrusting met mogelijkheid tot extra opties
  • Zeer geschikte actieradius voor gemiddelde ritten

De standaarduitrusting van de Dacia Spring heeft onder meer een achteruitrijcamera, Apple Carplay, elektrische ramen en een noodoproepfunctie. Wil je een extra stoere look? Kies dan voor de Extreme versie, die tevens over 25pk extra beschikt. Benieuwd naar de uitvoeringen? Lees snel verder of neem contact op.

Wil je al onze favoriete leasewagens zien? Bekijk dan ook onze lease top 10! Gebruik de filters om te selecteren op jouw persoonlijke wensen en vind de leaseauto die het beste bij jou past.

Meer nieuws

Ontdek de nieuwe Lynk&Co 01: de stijlvolle plug-in hybride 

Ontdek de nieuwe Lynk&Co 01, een stijlvolle plug-in hybride die luxe en duurzaamheid combineert. Nu uit voorraad leverbaar. Lees verder!

Verder lezen
Lynk& Co 01 leasen

Wat zijn de verschillen tussen Polestar 1, 2 en 3

Polestar, focus op elektrificatie, heeft de autowereld veroverd met zijn opvallende ontwerpen en geavanceerde technologie.

Verder lezen
Wat zijn de verschillen tussen de Polestar 1, 2, en 3

Kleine elektrische leaseauto is een slimme keus

Is bigger always better? In dit artikel vertellen we je waarom het leasen van een compacte elektrische auto een verstandige keuze kan zijn.

Verder lezen
kleine elektrische leaseauto