Pure Lease
een elektrische auto zakelijk leasen

 

In een wereld die snel verandert, wordt duurzaamheid steeds belangrijker. Bedrijven maken vaker de overweging om over te stappen op elektrische leaseauto’s. De voordelen van zakelijk leasen, gecombineerd met de voordelen van elektrische auto’s, creëren een win-win situatie voor bedrijven en werknemers. Waarom zou jouw bedrijf deze stap moeten nemen? In deze blog vertellen we meer over de voordelen van zakelijk leasen en waarom elektrische auto’s de groene toekomst zijn.

Zakelijk vervoer in een nieuw jasje 

Zakelijk leasen heeft zich omgetoverd tot een veelbelovende oplossing voor moderne bedrijven. Het maakt het makkelijker om met de tijd mee te gaan en medewerkers goede en efficiënte auto’s aan te bieden. Maar wat zijn eigenlijk de voordelen van zakelijk leasen?

Onderhoud en service inbegrepen 

Een van de belangrijkste redenen voor een bedrijf om over te stappen op zakelijk leasen is de service. Verschillende diensten zijn inbegrepen waardoor bedrijven zich geen zorgen hoeven te maken over hun wagenpark. Onderhoud en reparaties worden door de leasemaatschappij geregeld waardoor bedrijven kostbare tijd en middelen kunnen besparen. Pure Lease garandeert dat het wagenpark altijd in topconditie verkeert, hiermee wordt de veiligheid en betrouwbaarheid van de voertuigen gewaarborgd.

Kostenefficiënt

Zakelijk leasen maakt het voor bedrijven mogelijk om kostenefficiënt hun wagenpark te beheren. De voertuigen hoeven niet allemaal ingekocht te worden, maar er wordt een maandelijks bedrag betaald voor het gebruik van de auto’s. Hierdoor worden er niet eenmalige uitgaven gedaan, maar verschuiven de financiële lasten naar een meer voorspelbaar en beheersbaar maandelijks budget.

De toekomst is groen en duurzaam

Elektrische leaseauto’s zijn uitgegroeid tot een icoon van innovatie en verandering in de zakelijke wereld. Elektrische auto’s bieden voordelen voor het milieu, bedrijven maar ook zeker voor de werknemers.

Duurzaamheid als kernwaarde

Elektrische leaseauto’s vormen een essentieel onderdeel van een groen en duurzaam bedrijfsbeleid. Ze laten zien dat jouw bedrijf zich inzet voor een betere toekomst en het welzijn van de planeet. Tegelijkertijd is het daardoor makkelijker om te voldoen aan steeds strenger wordende milieunormen. Deze milieuvriendelijkheid biedt voordelen op twee verschillende gebieden:

  • Morele voldoening. Door als bedrijf elektrische auto’s aan te bieden aan werknemers lever je een positieve bijdrage aan de samenleving en het milieu. 
  • Positief imago. Elektrische auto’s geven een goed beeld aan klanten, partners en werknemers. Mensen die het belangrijk vinden dat een bedrijf aandacht besteed aan duurzaamheid zal dit aantrekken.

Kostenbesparing

Het rijden van elektrische auto’s is over het algemeen veel goedkoper dan benzine of diesel. Elektrische voertuigen zijn efficiënter in hun energieverbruik en zijn niet afhankelijk van fluctuerende brandstofprijzen. Daarnaast hebben elektrische auto’s minder onderhoud nodig. Dit betekent minder onderhoudskosten en minder tijd en middelen die besteed moeten worden aan reparaties.

Overstappen op zakelijk elektrisch leasen

Nu je op de hoogte bent van de voordelen van zakelijk leasen en elektrische auto’s, is het tijd om actie te ondernemen. Overweeg de leasemogelijkheden die Pure Lease te bieden heeft en ontdek hoe elektrische leaseauto’s jouw bedrijf kunnen transformeren. Stap over naar een duurzame toekomst en inspireer uw werknemers met innovatieve vervoersoplossingen.

Meer nieuws

Ontdek de nieuwe Lynk&Co 01: de stijlvolle plug-in hybride 

Ontdek de nieuwe Lynk&Co 01, een stijlvolle plug-in hybride die luxe en duurzaamheid combineert. Nu uit voorraad leverbaar. Lees verder!

Verder lezen
Lynk& Co 01 leasen

Wat zijn de verschillen tussen Polestar 1, 2 en 3

Polestar, focus op elektrificatie, heeft de autowereld veroverd met zijn opvallende ontwerpen en geavanceerde technologie.

Verder lezen
Wat zijn de verschillen tussen de Polestar 1, 2, en 3

Kleine elektrische leaseauto is een slimme keus

Is bigger always better? In dit artikel vertellen we je waarom het leasen van een compacte elektrische auto een verstandige keuze kan zijn.

Verder lezen
kleine elektrische leaseauto