Pure Lease
shortlease elektrische auto's

Shortlease zakelijk maakt het mogelijk om flexibel een leasecontract aan te gaan voor een korte periode. Je rijdt voor een vast maandbedrag een zakelijke leaseauto, zonder langlopende verplichtingen en grote investeringen. Bij zakelijke shortlease is het mogelijk om te kiezen voor een elektrische auto. Zo ervaar je zowel de voordelen van zakelijk shortleasen als van een elektrische auto.

De voordelen van elektrische shortlease

Zakelijk een elektrische auto shortleasen heeft een aantal voordelen. Wij zetten de belangrijkste voor je op een rij.

Geen financiële risico’s

Een van de grootste voordelen van elektrische auto’s shortleasen, is dat je bedrijf geen financiële risico’s loopt. Het shortlease-contract bij Pure Lease is namelijk maandelijks opzegbaar. Hierdoor kun je flexibel opzeggen wanneer het jou uitkomt. Het shortlease-contract is ideaal voor tijdelijke medewerkers, projecten, seizoenswerk of als je gewoon eens een elektrische auto wil uitproberen.

Korte looptijd: 3 tot 12 maanden

Shortlease biedt ook de mogelijkheid om te profiteren van korte looptijden van tussen de 3 en 12 maanden. Dit is vooral handig als je bedrijf snel verandert of als je behoefte hebt aan flexibiliteit in het wagenpark. Met shortlease is het  eenvoudig om leasecontracten aan te passen aan je behoeften, zonder langdurige verplichtingen.

Inclusief onderhoud en reparatiekosten

Bij het shortlease-contract zijn onderhoud en reparatiekosten inbegrepen. Evenals de verzekeringspremie en wegenbelasting. Alles in één prijs waardoor je zelf niks meer hoeft te regelen; hoe gemakkelijk is dat? Optioneel toe te voegen aan je contract zijn winterbanden. 

shortlease uit voorraad

Tegen een scherp tarief in nieuwe auto’s rijden

Een ander aantrekkelijk voordeel van shortlease is dat er tegen een scherp tarief nieuwe elektrische auto’s aangeboden worden. Dit geeft je toegang tot de nieuwste technologie en veiligheidsvoorzieningen. Ook zijn elektrische auto’s over het algemeen efficiënter en hebben ze minder onderhoud nodig. 

Duurzaam alternatief 

Een ander aantrekkelijk voordeel van shortlease is dat er tegen een scherp tarief nieuwe elektrische auto’s aangeboden worden. Dit geeft je toegang tot de nieuwste technologie en veiligheidsvoorzieningen. Ook zijn elektrische auto’s over het algemeen efficiënter en hebben ze minder onderhoud nodig. 

Kiezen voor elektrisch rijden kan een positief effect hebben op het imago van je bedrijf. Hiermee laat je zien dat je bewuste en duurzame keuzes maakt voor jouw bedrijf. Elektrische auto’s stoten geen schadelijke uitlaatgassen uit en verminderen zo de ecologische voetafdruk van je bedrijf. Wanneer je waarde hecht aan maatschappelijk verantwoord ondernemen, dan is de keuze voor elektrische leaseauto’s een logische stap. Bovendien kun je profiteren van de belastingvoordelen en subsidies voor elektrische voertuigen. Lees onze voorgaande blog waarin we meer vertellen over waarom zakelijk elektrisch leasen voordelig en duurzaam is.

Ruim assortiment per direct inzetbaar 

Wil je een elektrische auto shortleasen? Pure Lease heeft auto’s van diverse merken, modellen en specificaties. Dit betekent dat er altijd een ruim assortiment aan auto’s beschikbaar is. Of je nu behoefte hebt aan een compacte stadsauto of een luxe zakenauto, er is altijd een elektrische leaseauto die aan de eisen voldoet. Lange wachttijden zijn geen probleem,  want onze elektrische auto’s zijn direct leverbaar.

Kiezen voor elektrisch rijden kan een positief effect hebben op het imago van je bedrijf.  Hiermee laat je zien dat je bewuste en duurzame keuzes maakt voor jouw bedrijf. Elektrische auto’s stoten geen schadelijke uitlaatgassen uit en verminderen zo de ecologische voetafdruk van je bedrijf. Wanneer je waarde hecht aan maatschappelijk verantwoord ondernemen, dan is de keuze voor elektrische leaseauto’s een logische stap. Bovendien kun je profiteren van de belastingvoordelen en subsidies voor elektrische voertuigen. Lees onze voorgaande blog waarin we meer vertellen over waarom zakelijk elektrisch leasen voordelig en duurzaam is.

Stel zelf je zakelijke leaseauto samen

Iedere onderneming heeft andere wensen als het aankomt op zakelijk leasen. Wanneer je langer dan 12 maanden een auto wilt leasen, is het mogelijk om zelf een auto samen te stellen. Zo kies je jouw favoriete merk, model en uitvoering. Op deze manier kun je snel en eenvoudig de verschillende auto’s vergelijken. Zo vind je binnen no-time de elektrische leaseauto die bij je bedrijf past. 

Heb je vragen over onze leasevormen of leaseauto’s? Neem dan contact op. We bespreken graag met u de mogelijkheden in een persoonlijk gesprek.

Meer nieuws

Ontdek de nieuwe Lynk&Co 01: de stijlvolle plug-in hybride 

Ontdek de nieuwe Lynk&Co 01, een stijlvolle plug-in hybride die luxe en duurzaamheid combineert. Nu uit voorraad leverbaar. Lees verder!

Verder lezen
Lynk& Co 01 leasen

Wat zijn de verschillen tussen Polestar 1, 2 en 3

Polestar, focus op elektrificatie, heeft de autowereld veroverd met zijn opvallende ontwerpen en geavanceerde technologie.

Verder lezen
Wat zijn de verschillen tussen de Polestar 1, 2, en 3

Kleine elektrische leaseauto is een slimme keus

Is bigger always better? In dit artikel vertellen we je waarom het leasen van een compacte elektrische auto een verstandige keuze kan zijn.

Verder lezen
kleine elektrische leaseauto